HILJADE EVRA SU U PITANJU! Otkriveno koliko će Saša Matić zaraditi za novogodišnji nastup
Printscreen

Kako se bliži 31. decembar, tako su mnogi pevači i pevačice sa naše estradne scene objavili da su već zakazali nastup za doček 2022. godine. Iako ne vole da otkrivaju koliko će novca zaraditi u "najluđoj" noći, jasno je da će mnogi od njih biti bogatiji za nekoliko hiljada evra. 

Foto: Youtube/Printscreen

 

Međutim, kako pišu mediji, rekorder bi mogao biti popularni pevač Saša Matić koji će 31. decembra zaraditi čak 50.000 evra!

Kako je otkrio izvor blizak pevaču, Saša će nastupati u jednom luksuznom prestoničkom hotelu u Beogradu, a kako dodaje naš sagovornik, on je ovaj nastup zakazao još pre godinu dana. Ova činjenica nije iznenađujuća, s obzirom na to da važi za jednog od najtraženijih pevača na našim prostorima, a i šire.  

Za domaće medije oglasio se Sašin menadžer Marko Maksimović koji je otkrio sve o novogodišnjoj noći:

Printscreen

 

- Tačno je da će Saša pevati u Beogradu, očekujemo da će sve biti u redu kada je u pitanju epidemiološka situacija u našoj zemlji i da neće biti otkazivanja. Jesmo zakazali nastup za najluđu noć još pre godinu dana, ali o ciframa je stvarno neukusno govoriti. Nikada nismo pričali o zaradi, pa ne bih to činio ni sada, ono što mogu jeste da vam garantujem lud provod ukoliko u novu godinu uđete upravo sa Sašom - rekao je Marko.

STVORILA SAM TE, BIO SI KLASIČAN ANONIMUS! Ceca i Mili opasno zaratili, pevačica otkrila zašto više ne sarađuju!

Komentari (0)

Loading