ZA BUBAMARU SAMO NAJBOLJE! Darin novi milioner ovim gestom oborio pevačicu s nogu
Printscreen

Dara Bubamara uživa u ljubavi s novim dečkom, mladim biznismenom našeg porekla koji poslednjih pet godina živi i radi u Monte Karlu, a zbog pevačice je na godinu dana iznajmio stan u zgradi u kojoj živi Novak Đoković kada boravi u kraljevini.

Novosadski zvrk trenutno boravi u Dubaiju, ali će nakon odmora da otputuje kod njega. Inače, folkerka je zbog novog izabranika pre dva meseca otkačila dvadeset godina mlađeg Marka Dujakovića Tonija, s kojim je bila godinu dana u vezi.

- Dara fura samo piletinu. Tonija je izgustirala i našla novog dečka koji je odlepio za njom. Toliko mu se sviđa da je zbog nje iznajmio stan u zgradi kod Noleta, gde retko ko može da uzme stan. Međutim, on je toliko jak da je uspeo za kratko vreme da sebi i njoj iznajmi nekretninu jer je to luksuznije od svakog hotela. Eto, hteo je da je impresionira i to mu je pošlo za rukom - priča naš sagovornik.

ZA BUBAMARU SAMO NAJBOLJE! Darin novi milioner ovim gestom oborio pevačicu s nogu

E stock

 

Prema njegovim rečima, Dara je prošla kroz težak period zbog očeve smrti i to je jedan razlog više što njen dečko želi da joj udovolji u svemu.

- Mali se zaljubio kao nikada. Bio je on sa mnogim poznatim svetskim devojkama i uglavnom su to starije dame, ali ni do jedne mu nije toliko stalo kao do Dare. Čim je sletela u Dubai, sve joj je organizovao, i prevoz do hotela i najskuplju sobu i šampanjac, cveće, slatkiše. Ne mogu da vam kažem da li su trenutno tamo zajedno, ali ono što znam da ni Dara nije ravnodušna prema njemu. Prija joj, lepo joj je i uživa u svemu. Međutim, njoj nije bilo važno to što je on iznajmio nekretninu u zgradi najboljeg tenisera jer ona zbog nastupa, sina, ali i obaveza ne može mnogo vremena da provodi u Monte Karlu. Svakako je bila šokirana, jer nije očekivala da će on otići toliko daleko samo da bi je impresionirao.

ZA BUBAMARU SAMO NAJBOLJE! Darin novi milioner ovim gestom oborio pevačicu s nogu

Foto: Printscreen/instagram

 

Inače, pored Đokovića u ovoj zgradi žive i Luis Hamilton i Karolina Voznjacki, koji će i Bubamari da budu komšije dok boravi u Monte Karlu. Tokom jučerašnjeg dana u više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt s Darom, ali je bila nedostupna. Nedavno je ispričala da je njen ljubavni život savršen: - Kod mene je sve u najboljem redu. Šta god da kažem, ljudi će pričati onako kako njima odgovara, tako da ja sam srećna, voljena i ispunjena žena - rekla je Dara.

SKINULA SE SLAĐA ALEGRO Raspametila pratioce u bikiniju

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading