VODITELJKI UKLONILI TUMOR OD 6 CENTIMETARA Odstanili joj dojku, a redovno je išla na kontrole!
Foto: Printscreen/instagram

Britanska voditeljka Džulija Bredberi oglasila se na Instagramu nekoliko dana nakon što je prošla mastektomiju kojoj se podvrgnula tokom borbe s rakom.

Objavila je fotografiju na kojoj pozira s ćerkicom i napisala je da jedva čeka da zagrli svoju decu po izlasku iz bolnice.

- Život vam se u minuti promeni kada čujete te reči: 'Imate rak.' Jedva čekam da zagrlim decu. Morala sam da se izolujem pre mastektomije i čini mi se kao da je prošla večnost. Uskoro idem kući pa ću ih zagrliti. Pomoć i emocionalna podrška koju sam dobila je sjajna. Dijagnoza raka pogađa celu porodicu i prijatelje, a da ne govorim posao. Hvala vam svima na pozitivnim mislima, hvala svima koji su mi dali savet i podršku - napisala je Džulija ispod objavljene fotografije.

Džulija je već ranije u razgovoru za strane medije rekla da će joj u oktobru biti uklonjena leva dojka u kojoj se nalazi tumor velik šest centimetara.

Voditeljka je tumor otkrila tokom redovne mamografije na koju je odlazila jednom godišnje nakon što je napipala kvržicu na dojci. Tad se ta kvržica pokazala benignom, no letos su je dočekale drugačije vesti.

Juliji je, kada je saznala za dijagnozu, najteže bilo zbog djece. No kaže da su sve dobro prihvatili. Nedavno je svim ženama uputila važnu poruku.

- Moramo, moramo, moramo ići na pretrage i potražiti pomoć. Strah od dijagnoze mogao bi vas ubiti. Zato naučite što trebate tražiti na sebi i proverite, proverite, proverite. Doktori su stručnjaci, ali samo vi možete pritisnuti kvržicu, znati kakav je osećaj i zaključiti da biste trebali učiniti nešto po tom pitanju- poručila je.

BONUS VIDEO:

SINU MARINE TUCAKOVIĆ VEOMA LOŠE Laća ne može da se izbori s problemima!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading