ALO! EKSKLUZIVNO OTKRIVA Darko i Barbara lagali o tuči da bi izbegli policiju
Foto: Printscreen/instagram

Ljubavni život Darka Lazića uzbudljiviji je od akcionih serija, a osim neočekivanih zapleta, incidenti i fizičko nasilje sastavni su deo njegove veze sa Barbarom Bobak.

Foto: Ataimages

 

 

Naime, nakon što je kao bomba odjeknula vest da su se Darko i Barbara potukli na jednoj proslavi, a potom su isplivale i fotografije povređene Bobakove iz Urgentnog centra, par je uporno negirao da je među njima ikada došlo do sukoba. Međutim, kako nam je ispričao izvor blizak paru, Darko i Barbara često svoje nesuglasice rešavaju fizičkim okršajem, a osim što su se potukli na proslavi početkom oktobra, par je letos imao žestok okršaj nakon kojeg je Barbara završila u Urgentnom centru.

Foto: Alo.rs

 

 

Koliko je obračun bio ozbiljan svedoči i činjenica da je Barbara zadobila povredu vrata i glave, ali da je odbila da prijavi svog dečka za nasilje da bi izbegli policiju.

- Darko i Barbara imaju turbulentan odnos od samog starta. Oboje su eksplozivni i energični i u stanju su da se posvađaju sto puta na dan, ali kada popiju, njihove svađe se pretvaraju u haos - kaže naš izvor, i objašnjava da je par zbog jedne svađe završio u Urgentnom centru.

Foto: Alo.rs

 

- Letos su bili na odmoru u Egiptu, sve je bilo idealno do dana kada je trebalo da se vrate. Još u avionu su se posvađali, a situacija je eskalirala kada su sleteli u Beograd. Počeli su da se raspravljaju pred putnicima, ali su uspeli da se suzdrže do trenutka kad su napustili aerodrom. Čim su ušli u automobil, nastavili su sa žestokim optužbama i uvredama - kaže naš izvor, i dodaje:

- Kod njih svađa ne traje dugo, jer odmah prelaze na makljanje. Iako je Barbara vozila, nije gledala gde udara Darka, a ni on joj nije ostao dužan. Udario ju je tako da joj je povredio vrat i glavu, nakon čega su morali da potraže pomoć lekara - kaže naš izvor, i dodaje da su se barbara i Darko dogovorili da u Urgentnom centru ispričaju drugačiju priču.

Sama sam kriva za povredu

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Iako je prvobitno negirala da se tukla s svojim dečkom, Barbara se oglasila nakon što su se pojavile njene fotografije iz Urgentnog centra.

- Slike su iz jula. Darko na njima ima kosu, kao što vidite, a na proslavi je bio ćelav. Šta se desilo nije bitno, ja sam dobro, kragnu su mi stavili preventivno, da mi urade CT, isto veče sam izašla iz bolnice. Verovatno je neko od osoblja fotografisao, što je prebolesno i neetički. Odakle im slike ne znam, jer niko sem dve babe i osoblja nije bio u Urgentnom tada i sram ih bilo što slikaju ljude po bolničkim krevetima - poručila je Barbara.

- Svesno su slagali lekare da ne bi došla policija. Barbara je rekla da se sama povredila tako što je cimnula glavu i vrat kada je naglo ukočila. Ukazana joj je pomoć, lekari su joj snimili glavu i dali su joj terapiju. Istog dana je puštena kući, a Darko ju je sačekao pa su zajedno izašli iz bolnice. Nastavili su kao da se ništa nije dogodilo, a tako će da bude do sledeće svađe - priča naš izvor na kraju.

Lazić Ani duguje milion, od Marine beži

Alo/printscreen

 

 

 

Darko Lazić dužan je skoro milion dinara svojoj bivšoj supruzi Ani Sević zbog neplaćenih alimentacija. Sevićeva je zbog toga podnela krivičnu prijavu protiv Lazića, a Marina Gagić, njegova bivša verenica, nedavno je tužila Darka zbog sličnih stvari.

Lazić se nije pojavio na nedavnom prvom ročištu s Marinom, a Gagićeva je osim alimentacije tražila i puno starateljstvo nad sinom Aleksejem.

 

BONUS VIDEO:

LUKAS SNIMIO PESMU ZA EVROVIZIJU Alo! ekskluzivno otkriva naziv pobedničkog hita!

 

Komentari (0)

Loading