BRENA POLUDELA Saša i Boba odbili da svedoče u Mirjaninu korist!
Foto: Alo/ilustracija

Drama legende narodne muzike Miroslava Ilića i dalje traje! Umesto da se piše o njegovim velikim uspesima i pet decenija dugoj karijeri, glavna tema u domaćim medijima je njegova navodna afera s Mirjanom Antonović kojoj je, prema njenim tvrdnjama, pevač napravio sina.

Godinama unazad čitamo i slušamo intervjue koje Mirjana Antonović daje, a u kojima po svaku cenu želi da dokaže da je otac njenog sina Devina upravo Miroslav Ilić.

BRENA POLUDELA Saša i Boba odbili da svedoče u Mirjaninu korist!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Iako nikome nije jasno zbog čega je ona pokrenula ovaj slučaj pre nekoliko godina uprkos tome što je njen sin zagazio u četvrtu deceniju, tek najveću podršku u celom procesu ima od pevačice Lepe Brene, koja je navodno bila svedok njihove kratke afere.

S obzirom na to da je Brena bila u i te kako dobrim odnosima s Ilićem sve dok on nije rešio da joj putem medija pošalje poruku da mu se „skine s ku*ca“ kada je saznao da mu zajedno s Antonovićevom radi o glavi, tikva je pukla.

BRENA POLUDELA Saša i Boba odbili da svedoče u Mirjaninu korist!

Printscreen

 

Lepa Brena sada prati Mirjanu Antonović po sudovima i daje joj veliku medijsku podršku, a sve zbog toga što je rešila da se revanšira svom nekada velikom prijatelju Miroslavu Iliću. No, jedna od ideja koju je imala pevačica, a sve kako bi pomogla navodnoj ljubavnici poznatog pevača, pala je u vodu.

BRENA POLUDELA Saša i Boba odbili da svedoče u Mirjaninu korist!

Foto: Ataimages

 

Kako tvrdi izvor blizak Breni, ona je na sve moguće načine pokušavala da ubedi Sašu Popovića i svog supruga Bobu Živojinovića da učestvuju u ovom procesu, međutim, oni su to odbili.

- Saša i Boba nisu želeli da budu deo ovog cirkusa i rekli su Breni da ih ne meša u celu priču. Ona je insistirala da se njih dvojica pojave pred sudom i potvrde informacije koje je Mirjana Antonović prethodno otkrila, međutim, ništa od toga - kaže izvor, i dodaje:

- Popović nikada nije bio deo spletkarenja i afera na estradi, niti ga je to zanimalo. Uprkos svim nesuglasicama koje je imao i ima sa Miroslavom, odbio je Breninu ideju da se vuče po sudovima zbog žene koju gotovo da i ne poznaje. Isti slučaj je bio i s Bobom, koji je supruzi rekao da ga ne vuče po tom blatu - ekskluzivno za Alo! otkriva izvor upućen u ovaj slučaj.

BONUS VIDEO:

SONJINA ĆERKA NA OPERACIJI NOSA Sofija Šašić neće više izgledati isto!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Zoran

17.10.2021 10:07

Fahreta izgleda da si ti jedina držala sveću.

Ruzica

17.10.2021 10:17

Ne znam sto se tako udarilo na Miroslava Ilica. Ne branim ga ni slucajno, ali doticna gospodja da nije zelela ne bi bila sa njim. Ne znam da li je tada Miroslav bio ozenjen, a ako jeste ona je to znala i nije trebala da se ubacuje kod njega. Ja sam zena, imam i cerku i unuko, ali sam uvek objektivna. To dete nije nista krivo, krivi su njih oboje. Miroslava treba da je sramota sto tog decka, ako je njegov sin, ne prizna ga. Jos veca sramota treba da bude njegovu zenu, kazu da je popova cerka, sto ga ne natera da se utvrdi da li je to Miroslavovo dete, a ako se utvrdi da jeste, treba da ga natera da ga prizna. Ona, kao popova cerka bi trebala da zna da, cineci greh prema tome decku, moze da donese prokletstvo svojoj deci.

vesna

17.10.2021 12:17

Ne vidim sto je to cirkus?! Ako je Moroslav siguran da nije otac ,trebalo je da da DNK i ‘cirkusa’ ne bi bilo , sve bi bilo brzo gotovo ….ovako on sam pravi cirkus !!!!!