MILIZAM Estrada kao crna hronika
Foto: Alo/ilustracija

Kunem vam se životom i ranjenom dušom svom da sam se u nedelji koja je za nama nekoliko puta pitao kojoj redakciji pripadam, da li onoj koja se bavi zabavom ili hronikom? Smatram da je najgore kada oni koji bi trebalo da nas vesele završe na stranicama koje su crne uprkos tome što su fotografije na njima u boji.

Prošle nedelje vesti u mračnim tonovima nizale su jedna za drugom. Glavni akteri poznati estradnjaci, kao i davno umrle karijere koje nakratko može da vaskrsne samo neka medijska gadost ili tragedija s produženim dejstvom trajanja.

Prvo smo saznali da su se folk pevač, redovni neplatiša alimentacija i vozač bez dozvole Darko Lazić i njegova fan devojka Barbara Bobak svađali i tukli na jednoj privatnoj proslavi. Da se ipak najviše vole oni koji se biju, posvedočili su na svojim društvenim mrežama kada su objavili snimak na kome su nam pokazali kako folker od radne folkerke ište onu stvar, a ona mu je daje tek iz trećeg pokušaja tako što seda na njegov srednji prst.

Večiti luzer, čak i rijaliti nezvezda Ivan Marinković i njegova čas jesam -čas nisam verenica u svojoj ljubavi pustili su i krv. Umesto da makazama seku ruzmarin za kićenje svatova, ona je njega istim ubola u levu šaku. Umesto kod matičara završili su u policiji, a umesto zajedničkog putovanja na snazi je zabrana prilaska i privremeno Ivanovo iseljenje iz stana.

Kao treća nesreća odjeknula je vest da je bivša pevačica, zvezda i narodna poslanica Nevena Stamenković, poznatija kao jedna od modelsica, završila u duševnoj bolnici „Laza Lazarević“.

Sve u svemu, blago onim javnim ličnostima koje ove jeseni nisu u medijima. Još lepše je nama s njima!

BONUS VIDEO:

CECA I BEKUTA ZARATILE ZBOG VIKI Ražnatovićka branila kumu, Ana joj tražila diplomu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading