BARBARA MOLILA PRIJATELJE DA JE SPASU OD DARKA Pevačica ispričala kako je pokušala da pobegne od Lazića!
Foto: Printscreen/instagram

Darko Lazić već nekoliko meseci je u vezi sa koleginicom Barbarom Bobak, a njihovi skandali ne prestaju da pune stranice novina. Barbara je sada progovorila o početku njihove veze.

Ubrzo nakon što je odjeknula vest da je raskinuo veridbu sa Marinom Gagić, sa kojom ima sina Alekseja, Darko je javnosti predstavio novu devojku.

Foto: Ataimages

 

- Da je meni neko rekao pre godinu dana da ću ja da budem sa njim, ne bih verovala. Bila sam spremna da ću se provlačiti kroz naslove kao devojka neke poznate ličnosti, ali nisam baš mislila da će to biti ovako i da ću ja tu ispasti rasturačica brakova. Ja sam se samo tu pojavila, niko time nije upravljao. Upoznali smo se tako što smo se dogovarali oko neke saradnje - ispričala je Barbara Bobak u jednoj emisiji i dodala:

- Sedim sa prijateljima, tu je već prošlo neko vreme, ja sam malo trznula i on je, oboje smo. Ja njima kažem: 'Aj' ljudi molim vas odgovorite me od ovoga, ja ne mogu da se zaljubim u Darka Lazića, meni ono ne treba'".

Na pitanje voditeljke da li je istina da je Darko zavodnik, pevačica je odgovorila:

Foto: Ataimages

 

- Ne! On je jako inteligentan muškarac, zna on kako s kim treba. To što je on meni govorio, ne znam da li je to ono što sam ja htela da čujem ili je bilo stvarno, msilim da je ovo drugo. Sve repove koje on ima, to je neka druga stvar.

Podsetimo, Darko i Barbara poslednjih dana ponovo su dospeli u centar pažnje, i to kada je otkriveno da su se potukli zbog pevača Uroša Živkovića, koji je navodno muvao Barbaru na jednom slavlju.

JOVANA JEREMIĆ IZNELA SVE TEORIJE O SMRTI TOŠETA PROESKOG Voditeljka otkrila jezive detalje, evo kako se menadžerka ponašala prema njemu!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading