PRVE BRAČNE TRZAVICE?! Gobelja ne vodi računa o trudnoj Katarini, njihovi bližnji zabrinuti?!
Foto: Printscreen/instagram

Kako se u medijima saznaje, naime, sada su se pojavili i prvi problemi u braku Marka i poznate pevačice Katarine Grujić

Godinu i po dana od početka zabavljanja folk zvezda Katarina Grujić (29) i fudbaler Marko Gobeljić (28) zavetovali su se jedno drugome na večnu ljubav. Zaljubljeni par na večnu ljubav se zavetovao pred malim kugom ljudi, a pevačica i poznati fudbaler, uložili su su sve napore, da njihovo venčanje prođe u što intimnijem krugu ljudi.

Kako se u medijima saznaje, naime, sada su se pojavili i prvi problemi u braku ovog par. Oni su odlučili da odu na more, a a taj njihov potez naišao je na kritike, njihovih bližnjih, jer Kaća koja  je u blaženom stanju, po njihovom mišljenju, ne bi trebala da se izlaže korona- virusu, ali ni putovanjima, gde bi mogla da zakači virus.

 - U jeku delta soja kada je pitanje dana kada će nam servirati nove stroge epidemiološke mere, Gobelja je ubedio Kaću da putuju. Da sve bude gore, ona se i sunča tamo i rizikuje da se prehladi. OK ne kupa se, ali se skida u kostim i normalno je što se brinu i njeni i njegovi. Nije trebalo da idu tamo, samo da se vrati Kaća zdrava i da ne bude problema sa bebom – završava izvor za Scandal!. 

TOMA SE DOSTOJANSTVENO BORIO SA OVOM MUKOM Suzana Mančić išla je sa njim na turneje, ali jednu njegovu tajnu niko nije znao

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miski

16.10.2021 12:49

Ja sam vec rekao traja ce to ko miholjsko leto haha