NE MOGU DA SE MERE GLUMCI I ESTRADNJACI Lidija Vukićević odbrusila: Ja sam jedna školovana žena!
Foto: Printscreen/instagram

Nekoliko javnih ličnosti govorilo je o tome šta smatraju tajnom svog uspeha, a među njima je i glumica Lidija Vukićević, koja kaže da sebe ne smatra delom estrade, jer njoj pripadaju isključivo pevači.

Lidija smatra da su glumci i "estradnjaci" dva različita sveta.

- Ja sam jedna školovana žena, ne mogu da se mere glumci i estrada, po mom mišljenju, estrada su samo pevači. Ovoj zemlji trebaju rijalitiji, to je kulturna politika, ja sam glumica, tako da imam druge sisteme vrednosti - rekla je glumica za gorepomenuti portal.

Voditeljka Dušica Jakovljević kaže da je njen recept isključivo rad.

- Ja ne shvatam i dalje moju slavu, dugo ću još čekati mojih 5 minuta. Moj recept je svakako mnogo rada, mnogo truda i nikad ne reći ni jednom projektu ne, ako projekat ide polako, to takođe, ima sve svoje - rekla je Dušica.

- Ja znam samo za jedan trik, a to je da sam svojim trudom i zalaganjem uspeo da budem 50 godina na estradi, što se tiče ovih koji preko noći dobiju slavu, samo ću reći jedno - kako došlo, tako i prošlo - rekao je na ovu temu pevač Era Ojdanić.

POSLE 14 GODINA OD NJEGOVE SMRTI TONI JEDVA SMOGAO SNAGE DA PROGOVORI Toše je bio obožavan među kolegama, a među prvima se ogalasio, hrvatski pevač

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading