NEMA ZA ALIMENTACIJU, A IMA ZA LUKSUZNO LETOVANJE Darko Lazić detetu ne daje ništa, a evo koliko go je koštao odmor sa Barbarom!
Foto: Ataimages

Iako je u četvrtak trebalo da se pojavi na suđenju jer ga je bivša verenica Marina Gagić tužila za alimentaciju, Darko Lazić se nije odazvao pozivu jer je otputovao u Egipat.

On uživa u poznatom letovalištu Hurgada sa devojkom Barbarom Bobak odakle se pohvalio fotografijama na Instagramu. Folker je pokazao da on i njegova partnerka uživaju u luksuznom hotelu sa pet zvezdica za koji je Darko iskeširao više od tri hiljade evra.

NEMA ZA ALIMENTACIJU, A IMA ZA LUKSUZNO LETOVANJE Darko Lazić detetu ne daje ništa, a evo koliko go je koštao odmor sa Barbarom!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Naime, sedam noći u ovom rizortu košta 1.300 evra po osobi, što znači da je za njih dvoje smeštaj platio 2.600 evra. Iako su hrana i piće uključeni u cenu, treba naglasiti da se strani napici, ali i kokteli koje par ispija po ceo dan, dodatno plaćaju. Suma sumarum, Darko je za letovanje za sebe i devojku platio minimum tri hiljade evra.

Podsećamo, Lazić duguje, kako Marini, tako i bivšoj ženi Ani Sević novac za alimentaciju. Dok mu Gagićeva traži 500 evra, pevačici duguje 950.000 dinara.

PEVAČICA OTKRILA DA JE NJU POSLEDNJU TOŠE POZVAO Izgovorio je reči kojim je predvideo svoju smrt!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading