DARKO LAGAO DA NIJE TUKAO DEVOJKU Pojavile se šok fotke iz bolnice, Barbara leži nepomično!
Foto: Alo.rs

Barbara koja leži na bolničkom krevetu dok je Darko sa njom, preplavile su sve medije te je otkriveno kako je mlada pevačica završila u bolnici.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Kako je otkrio izvor blizak medijim, Darko je na proslavi punoletstva ćerke Srećka Kačara napao Uroša Živkovića optuživši ga da mu muva devojku. U opštoj tuči Lazić je Srećku razbio čašu u ruci, a barbara je povredila vrat:

-  Na toj proslavi su svi bili pijani. U jednom trenutku nastao je kurcšlus između Uroša i Lazića. Darko ga je pred svima optužio da gleda u njegovu devojku i da joj se nabacuje. Govorio mu je: "Ti misliš da sam ja budala, da ne vidim šta radiš. Debilu jedan. Seljačino, muvaš Barbaru pred mojim očima!" Svašta mu je izgovorio... Reči nije birao. Živković je bio u čudu jer ništa nije uradio. Srećko je potom skočio da ih razdvoji jer su počeli da se biju. U celom tom haosu Darko je nasrnuo i na Krečara i slomio mu čašu u ruci. Krv je liptila na sve strane i Krečar je morao da ide na ušivanje. Žurka se pretvorila u pakao - priča pevač sa estrade koji je insistirao na anonimnosti.

Foto: Alo.rs

 

 

Prema njegovim rečima, Barbara je nasrnula na Darka da zaštiti Živkovića:

- I ona je bila pod gasom, a pokušala je da odbrani Živkovića. Vikala je na Lazića, izblamirala ga pred svima. Ni ona ne zna da se ponaša. Kasnije, kada su krenuli kući, njih dvoje su nastavili da se svađaju i udaraju. U kolima je tek bio haos. Barbara je povredila vrat. Morali su hitno da je odvezu u bolnicu. Tamo su nastale te fotografije. Eto, ona zna da demantuje jer ih je sramota šta su napravili pod dejstvom alkohola. Sramota ih je jer im se svi smeju što ne znaju da se ponašaju - završava pevač.

Foto: Alo.rs

 

 

Uroš Živković nije želeo previše da komentariše ovaj incident, t eje samo kratko izjavio:

- Ja sam se tu našao slučano. Bili smo na veselju. Srećko je hteo od Darka da uzme čašu, pa se posekao. Sve ostalo ne želim da komentarišem - rekao je Uroš

BONUS VIDEO:

DARKO LAZIĆ SE POTUKAO S KOLEGOM, BARBARA U BOLNICI Svi detalji haosa sa punoletstva ćerke Srećka Kačara!

Komentari (0)

Loading