SUZE NA SNIMANJU SPOTA Mirza i Ilma snimili duet koji topi srca (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Ilma i Mirza snimili su pesmu pod nazivom „Mora da je ljubav“, a već sa prvim taktovima svima je jasno da je reč o predivnoj baladi.

Promo

 

 

Pesma koja dovodi do suza, ni ovo dvoje vrsnih pevača nije poštedela emocija te je Ilma pustila suzu i tokom samog snimanja. A ni Mirza nije ostao pribran i na veliko iznenađenje pokazao se kao odličan glumac ili možda ipak nije glumio već su ga preplavila osećanja:

- Volim da pevam pesme koje u ljudima bude emociju, jer je i meni ova pesma, na prvo slušanje probudila brojna osećanja – priznao je Selimović kom je rad sa Ilmom bio pravi užitak:

Promo

 

 

- Saradnja sa Ilmom je bila divna, i drago mi je što u svojoj karijeri imam duet sa tako mladom, a sjajnom pevačicom.

Njih dvoje godinama se poznaju, ali je do saradnje došlo slučajno, što je potvrdila i Karahmetova:

- Ova saradnja desila se spontano i samim tim rad sa mojim kolegom Mirzom kao i celom ekipom koja je bila na projektu, rezultirala je savršenom pesmom. Ovo je duet koji sa sobom nosi predivnu priču, gde će se, verujem, mnogi pronaći – izjavila je Ilma.

Promo

 

 

Inače, Mirza je do sada imao više uspešnih saradnji poput dueta sa Milicom Todorović i Ivanom Selakov. A Ilmi je ovo drugi duet i očigledno je tražila pravu osobu s kojom će otpevati savršenu pesmu.

BONUS VIDEO:

LUNA ISPALILA POPOVIĆA Đoganijeva trebalo da dođe u emisiju, pa se nije pojavila!

 

Komentari (0)

Loading