OGLASILA SE ĆERKA MILORADA DODIKA Otkrila šokantne detalje o aferi Draška Stanivukovića i Tanje Savić!
Foto: Alo/ilustracija

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest o navodnoj aferi pevačice Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, koju su do nedavno vešto krili od očiju javnosti, a onda je voditeljka Jovana Jeremić rešila da otkrije celu istinu o odnosu pevačice i političara, ali i da je u sve umešana i Kija Kockar.

Na društvenoj mreži Tviter se oglasila i ćerka Milorada Dodika, Gorica, pa rekla šta misli na temu ljubavnih afera Stanivukovića.

 

 

- Naravno, jednu iznajmi da mu glumi devojku, drugu plati da ništa ne demantuje, sa trećom se snima. Prave od njega nekog frajera, a svi znaju pravu istinu pa i ovi što ga brane – napisala je Gorica Dodik na Tviteru.

Podsetimo, Jovana Jeremić je u emisiji "Paparazzo lov" otkrila da poseduje pouzdane informacije da je Savićeva bila u vezi sa mladim političarem iz Bosne, kao i gde su se viđali i sastajali, te da joj je izvor jedan drugi političar. Nakon izjave voditeljke, domaća javnost je vrlo brzo saznala sa kom političaru je reč, a Tanja ništa nije želela da demantuje.

I MOJ TATA TI JE TAMO Nataša se porukom oprostila od Marka Živića, svi su se slomili!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading