MILICA JE ODLIČNA GLUMICA Aleksandra Prijović progovorila o koleginici, a onda za ALO! otkrila da za sve mora da pita muža! (VIDEO)
Foto:Estock

Aleksandra je ovih dana u žiži javnosti zbog navoda da ne razgovara s koleginicama Andreanom Čekić i Marijom Šerifović. Iako se oduvek trudila da izbegne javne svađe, Prija je u razgovoru za Alo! otkrila šta zaista misli o svojim koleginicama i u kakvom je odnosu s njima.

Osim toga, Prija se osvrnula i na učešće Cece Ražnatović u „Zvezdama Granda“, a otkrila je i šta misli o Milici Pavlović koja se oprobala kao glumica u seriji „Pevačica“.

Alo

 

 

Kako sada izgleda tvoj dan?

- Kod mene se ništa specijalno ne dešava i svaki dan mi je isti kad ne nastupam. Ustajem ujutru u osam, odvedem sina u vrtić, pa odem na trening.

Sudeći po onome što se piše, čini se da nije toliko monotono. Priča se da si u svađi s Andreanom Čekić, da nisi u dobrim odnosima s Marijom Šerifović...

- Jao, videla sam to. Valjda se traži nešto kod mene, pošto ne dajem često intervjue u poslednje vreme, bitno je da nešto izađe o meni, pa makar bila i laž.

Da li to znači da si i s Andreanom i s Marijom u dobrim odnosima?

- Sve je okej, ni sa kim nisam imala problem i to svi znaju.

Foto: Vladimir Marković

 

 

Da li si gledala seriju „Pevačica“ i kako ti se čini kako se tvoja koleginica Milica Pavlović snašla kao glumica?

- Tek sam pre neki dan ogledala jednu epizodu jer sam želela da vidim o čemu se radi budući da svi pričaju o seriji. Milica je odlična u seriji, nisam ni sumnjala da će tako biti.

Za nastupe se oblačiš provokativno, kako to komentariše Filip?

- Njemu se jako dopalo ovo što sam za nastup obukla. Ja u principu njega moram da pitam za sve što radim, mnogo mi znači šta on misli.

Da li je možda sada publika malo u grču nakon svega što smo prošli s pandemijom, da li se oseća neka promena kod publike na nastupima?

- Ne, čini mi se da su ljudi sada opušteniji jer su sada svi željni svega.

Alo

 

 

Nekoliko tvojih koleginica se upustilo u kampanju protiv vakcina, pa bombarduju na Tviteru svojim stavovima. Kako to komentarišeš i da li si ispratila?

- Nemam profil na Tviteru i zaista nisam to videla. Jednom sam pokušala da otvorim nalog i odustala.

Toše Proeski nema naslednika

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Za koji dan se obeležava 14. godišnjica Tošetove smrti, da li misliš da se pojavio neko ko je uspeo da ga nasledi?

- Iskreno, ne verujem. Toše je bio jedinstven. Slušala sam ga kada sam bila mala i sećam se da sam mnogo plakala kada sam čula za tragediju. Tek sada sam svesna kakav je on zaista bio pevač i šta bi bio danas da je živ.

Boba je poznat kao najbolji kuvar u vašoj porodici, šta je poslednje spremao?

- Boba i Brena su na putu poslednja dva meseca, tada smo poslednji put bili kod njih na ručku. Mislim da je spremao ribu.  

Kakva si ti kao domaćica, snalaziš li se u kuhinji?

- Ne znam da kuvam, ali sam nedavno imala želju da spremam punjene paprike. To mi je mama ranije uvek spremala, ali nije bila tu, pa sam se osmelila i sama sam ih napravila. Naučila sam i da pravim picu kakvu mi je baka pravila dok sam bila dete, kao i kiflice. To su neke stvari koje umem da spremim, ide mi, ali me ne zanima nešto previše. Volim da jedem, ali da kuvam baš ne.

Zbog Cece bih imala tremu

Printscreen

 

 

Kakav ti je utisak o Ceci kao novom članu žirija u „Zvezdama Granda“?

- Fenomenalna je, to sam joj i rekla. Bilo mi je čudno kada sam videla da će ona biti u žiriju, nisam je očekivala.  Ranije bih s vremena na vreme pogledala „Zvezde Granda“, jer radim i vikendom, ali sada jedva čekam da stignem kući i vratim program i obavezno odgledam svaku.

Da se takmičiš sada, da li bi imala tremu da staneš pred Cecu i zapevaš?

- Naravno da bih imala.

BONUS VIDEO:

SAŠA MIRKOVIĆ OTKRIO KO JE VLASNIK "BEOVIZIJE" Obelodanio ključni dokaz i prozvao Oliveru Kovačević!

Komentari (1)

Loading
beba

17.10.2021 15:46

Milica nije nikakva glumica, ali je slatka.Lepa, odmerena, lepo peva, devojka sa stilom i ukusom