S NJOM JE PLANIRAO VENČANJE, A VARAO JE SA TANJOM? Ovo je devojka Draška Stanivukovića koji je bio sa Savićkom!
Foto: Ataimages, Alo

Ubrzo zatim pojavila se i fotografija Tanje i političara za kog se ispostavilo da je gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković. 

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Kako se saznalo, Tanja je navodno bila u "šemi" sa gradonačelnikom Banjaluke u trenutku kada je imao devojku i kada je planirao venčanje. Izvor blizak političaru iz Bosne ispričao je detalje njihove navodne romanse.

- Tanjina i Draškova veza, počela je u januaru ove godine, a zajedno su boravili na Jahorini sa prijateljima oko tri meseca od tada. Kako je pevačica bila u delikatnoj situaciji zbog problema sa suprugom Duškom Jovančevićem koji joj je odveo decu u Australiju 2020. godine, ali i pošto je Stanivuković bio u stabilnoj vezi, njihovu ljubav su strogo krili sve do poslednjeg trenutka, kada su posle nekoliko meseci odlučili da se više ne viđaju.

 

 

Snimak njihovih zagrljaja pojavio se u javnosti, a sada je pitanje kako na ovo gleda Stanivukovićeva devojka s kojom se javno pojavljivao čak i na političkim skupovima.

Draško se u julu ove godine pojavio na Banja Luka Festu sa devojkom Kristinom Beronjom, sa kojom se čak i fotografisao.

Foto: Ataimages

 

Mnogi su odmah prokomentarisali da je Kristina prava lepotica, a on je sa njom planirao i venčanje baš u trenutku kada je sa Tanjom bio na Jahorini.  

BONUS VIDEO:

OVO JE TANJIN POLITIČAR Ima devojku, a Savićevu grlio cele večeri!

Komentari (0)

Loading