SVE SAM REKLA CECI! Aleksandra Prijović bez dlake na jeziku progovorila o učešću Ražnatovićeve u Zvezdama Granda, a ovo joj je bilo veoma čudno!
Alo

Aleksandra Prijović gostovala je sinoć na otvaranju jednog poznatog beogradskog lokala, a pre samog nastupa pevačica se za Alo! dotakla i brojnih detalja iz svog privatnog, odnosa sa Filipom, sukobu sa Andreanom Čekić kao i Zvezdama Granda, gde je i sama nekada bila učesnica.

Kako sada izgleda tvoj dan?

- Kod mene se nista specijalno ne dešava, kada ne nastupam, svaki dan mi je isti. Ustajem ujutru u 8, idem u vrtić, odvedem malog, pa trening. Ništa specijalno. 

Sudeći po onome što se piše, čini se da nije toliko monotono, priča se da si u svađi sa Andreanom Čekić, da nisi u dobrim odnosima sa Marijom Šerifović...

- Jaoo videla sam to. Valjda se traži nešto kod mene, pošto ne dajem nešto često intervjue u poslednje vreme, bitno je da nešto izađe o meni, pa makar bila i laž.

Alo

 

Da li to znači da si sa obe pomenute pevačice u dobrim odnosima?

- Sve je ok, ja zaista nisam imala ni sa kim problem, to svi znaju. 

Kako ti se čini Ceca kao novi član žirija u Zvezdama Granda?

- Fenomenalna je, to sam joj i rekla. Bilo mi je čudno kada sam videla da će ona biti u žiriju, nisam je očekivala. Ja sam ranije s vremena na vreme pogledala Zvezde Granda jer i radim vikendom, ali sada jedva cekam da stignem kući, vratim i obavezno odgledam svaku emisiju.

Da se takmičiš sada, da li bi imala tremu da staneš pred njom i zapevaš?

- Naravno da bih imala. 

Kompletan intervju pevačice za Alo! pogledajte na vrhu teksta.

TANJA SAVIĆ SE VIĐALA SA POLITIČAREM IZ BOSNE! Poznata voditeljka raskrinkala pevačicu i obelodanila sve o njenoj aferi!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading