DUGO JE VODILA BORBU SA KILOGRAMIMA Proslavila se u poznatom rijalitiju, udala za Srbina, a danas je ova hrvatska pevačica prava bomba! (FOTO)
Printscreen

Hrvatsku muzičku zvezdu Martinu Vrbos domaća javnost znatno bolje upoznala je pre skoro deset godina, kada je učestvovala u srpskom izdanju "Survajvera", gde su je zbog tada kratke plave kose poredili s planetarno popularnom Pink. Tada je dovela liniju do savršenstva, međutim kasnije je ponovo kuburila s viškom kilograma, zbog čega je često ispunjavala stranice žute štampe.

Nekoliko godina kasnije, tačnije 2016., povukla se nakratko iz javnosti i posvetila porodičnom životu, nakon tajne udaje za ekonomistu iz Srbije Bogoljuba Vidakovića. Ubrzo su dobili prvog sina Kostu, a potom i ćerku Miu, a danas žive u Beogradu.

Iako danas živi život kakav je oduvek želela, lepa Martina uželela se muzike, a nije zaboravila ni mnogobrojne poštovaoce njenog rada, koje je konačno rešila da usreći, posle pet godina duge profesionalne pauze.

- Drage i dragi moji… Prošlo je previše vremena bez da sam sa vama delila upravo ono najlepše što vam od sebe mogu dati - svoju muziku. Ali nakon pet dugih godina ponovo sam tu - najavila je Marina spot za svoj novi singl, koji je premijerno na Jutjubu objavljen danas.

ALO SAZNAJE! Živiću se stanje naglo pogoršalo, lekari nemaju dobre prognoze!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading