UŠLA JE U OSINJE GNEZDO, CECA JE UŽASNO... Đorđe David bez dlake na jeziku otkrio sve o učešću Ražnatovićeve u Zvezdama Granda i njenim svađama!
Foto: Alo/ilustracija/Nenad Vujanović/Ataimages

O dolasku pevačice Svetlane Cece Ražnatović u muzičko takmičenje "Zvezde Granda" ne prestaje da se priča već nedeljama, a u istom će se, kako je potvrđeno, zadržati naredne tri godine.

Đorđe David, stalni član žirija pomenutog šou-programa, otkrio je kako se Ceca uklopila sa ostalim članovima, te kolika je gledanost ove sezone.

- Ceca donosi neku potpuno drugu boju. Brzo saznajemo koji je rezultat toga. Šer je skočio za 48 odsto otkako je došla Ceca - govorio je Đorđe i nastavio:

UŠLA JE U OSINJE GNEZDO, CECA JE UŽASNO... Đorđe David bez dlake na jeziku otkrio sve o učešću Ražnatovićeve u Zvezdama Granda i njenim svađama!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Sve naše bojazni i sumnje su pale u vodu. Ona je već u drugoj emisiji krenula da šije. Ceca je neko ko je užasno velik, možeš ti da slušaš njenu muziku, ali ona ima fantastično ponašanje - ističe roker.

Đorđe je otkrio da Svetlana reaguje na "peckanje" u žiriju baš onako kako treba.

- Marija i ja pokušavamo da je polupamo, ona se za sada opire, ali mislim da će popustiti. Mislim da je shvatila da je ušla u osinje gnezdo. Predrasude su najgora stvar koja čoveku može da se desi - rekao je Đorđe za jedan medij.

SPISKAO 30.000 EVRA ZA VEČE, ŽIVEO KOD ŠABANA Potresna ispovest takmičara u emisiji Nikad nije kasno sve rastužila, otkrio šta mu je Šaulić govorio

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
JaPaja

13.10.2021 10:46

Još tebe da promene pa bi emisija ličila na nešto, ovako gledamo lečenje tvojih frustracija i neostvarenih planova u životu.