ANA JE PREŽIVELA PAKAO Ćerka Branislava Lečića prokomentarisala odluku suda u slučaju Štajnfeld
Alo.rs

Sredinom leta Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je tužbu glumice Danijele Štajnfeld, koja je optužila Branislava Lečića za silovanje. U periodu kada je slučaj Štajnfeld bio aktuelan, njegova ćerka, glumica Ana Lečić se povukla iz javnosti i nije želela da komentariše ovu temu. Ipak, sada je rešila da kaže svoj stav na odluku suda.

- Nikad nisam sumnjala. Znala sam da je moj otac nevin. Dalje ne bih komentarisala ništa, verujem da će Leka, kad bude pravo vreme za to, ispričati svoju stranu priče - kaže Ana za domaće medije i priznaje da je emotivno ispunjena.

ANA JE PREŽIVELA PAKAO Ćerka Branislava Lečića prokomentarisala odluku suda u slučaju Štajnfeld

Printscreen

 

- Zaljubljena sam. Ne krijem dečka, ali zasad ne želim da potenciram našu vezu u medijima. Nedavno sam bila u Podgorici na odmoru. Posetili smo Žabljak, Kolašin, to su mesta koja sam tek sad prvi put videla. Što više upoznajem Crnu Goru, sve mi je lepša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

Otrkila je i da brine o duhovnom zdravlju, ali nije nikada išla na psihoterapiju.

- Ne idem kod terapeuta jer dosad nisam imala potrebu za time. Podržavam to, mislim da psihoterapija može da bude vrlo delotvorna, ako idete kod dobrog terapeuta. Vidim da mnoge moje kolege pričaju javno o tome i raduje me što to više nije tabu tema. Verujem da je terapija posebno značajna za glumce jer se posle nekih uloga lako desi da se osete psihički, emotivno i fizički istrošeno. Niko nas ne uči kako da se sačuvamo i napravimo zdravu distancu između lika i sebe, a opet uradimo dobar posao. Mislim da terapija može da pomogne da budemo objektivniji, da nađemo balans u poslu i životu, i uopšte vidimo ko smo i šta tražimo. Ne mora to da bude samo psihoterapija, dobro je bilo šta što kod nas postiže taj efekat: priroda, trening, knjiga, meditacija. Šta god za nekog radi - rekla je Ana Lečić.

CECA PONOVO DOMINIRA! Ražnatovićeva se pojavila na snimanju Zvezde Granda u brutalnom stajlingu, a samo jedan detalj na njoj košta 5.000 evra! (FOTO)

PEVAČICA ŠOKIRALA ODGOVOROM NA BEZOBRAZNO PITANJ! Pitali je kada je poslednji put vodila ljubav!
BONUS VIDEO ZA ZABAVU

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading