UGRIZI SE ZA JEZIK SLEDEĆI PUT! Maju Šuput brutalno isprozivali zbog ponašanja u emisiji!
Printscreen/instagram

Naime, Majino ponašanje u hrvatskom "Supertalentu", gde je u ulozi žirija, izrevoltiralo je jednu gospođu koja joj je ostavila poduži komentar.

Gledateljka je pevačicu javno iskritikovala na Fejsbuku nakon nastupa takmičarke koja je osvojila zlatno dugme svojim performansom - balansiranjem na žici.

UGRIZI SE ZA JEZIK SLEDEĆI PUT! Maju Šuput brutalno isprozivali zbog ponašanja u emisiji!

Printscreen

 

Zamerila joj je zbog ponašanja, a pridružili su joj se i ostali u komentarima.

- Za Maju Šuput (jer znam da uvek čita komentare). Kada bilo ko ide da sedne na stolicu koja je u vazduhu i jedine tačke dodira su na dve nogare, onda se ne viče NEEEE, nego se ćuti, jer samo jedan iznenadni zvuk može poremetiti koncentraciju izvođača i sve može završiti tragično. Stoga te molim da se ugrizeš za jezik sledeći put - napisala je gledateljka Maji Šuput koja je takođe pohvalila nastup takmičarke Tetiane koja radi u cirkusu sa svojom porodicom.

Tetiana je oduševila i žiri i gledaoce i osvojila treći zlatno dugme u ovom šou programu, a njen nastup oduševio je sve u studiju.

PAZILI SU NA SVAKI DETALJ Luna napravila nesvakidašnje iznenađenje Gagiju za ulazak u šestu deceniju, a svima je pažnju odvukla Nina Đogani!

PEVAČICA ŠOKIRALA ODGOVOROM NA BEZOBRAZNO PITANJ! Pitali je kada je poslednji put vodila ljubav!
BONUS VIDEO ZA ZABAVU

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading