ŠOK PREOKRET! IVAN MARINKOVIĆ DOBIO ZABRANU PRILASKA! Moraće da se iseli iz stana, on je sve počeo!
Printscreen

Nekadašnji rijaliti učesnik Ivan Marinković sinoć je završio u policiji nakon fizičkog sukoba sa verenicom Jelenom Ilić, a kako saznaje gore navedeni portal njemu je izrečena hitna mera da se iseli iz stana koji su zajedno iznajmljivali, kao i zabrana prilaska.

Komšije su prijavile da se u stanu u kome žive Ivan i Jelena kao podstanari čuje buka i svađa, te da su na hodniku zatekle lokvu krvi.

Ivan Marinković je najpre verenici Jeleni Ilić zadao 3-4 udarca otvorenom šakom u predelu glave (šamara), a ona njemu ubodnu ranu makazama u predelu leve podlaktice. Marinković je prevezen u KBC Zemun, gde mu je konstatovana ubodna rana koja je krvarila čak i kada je policija došla na lice mesta i zatekla ga ispred lifta.

Kako dalje saznaje gore navedeni portal, Ivan je rekao da mu je ubod nanela verenica, sa kojom tri godine živi.

Policijski službenici su kao dokaz uzeli makaze, ali je Jelena rekla da ih je prethodno oprala.

Ivan Marinković i Jelena Ilić razgovarali su sa dežurnim službenikom za nasilje u porodici, a o svemu je obavešten i dežurni tužilac. Ivanu je izrečena hitna mera da se iseli iz stana, kao i zabrana prilaska.

STOJA I RADA MANOJLOVIĆ NA RATNOJ NOZI Sukobu se ne nazire kraj, a sve je počelo zbog Harisa!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ZOKA

12.10.2021 11:18

Neznam zasto i noj nije zabranjen prolazak, pa jel smo 3 godine gledali njeno nasilje i niko nije reagovao, devojka je sto puta izjavila na tv. da ce ga ubiti. Pitanje za sve da li to normalna osoba radi? Zasto je i dalje ostala sa nim? Jednostavno voli da se izivljavaja, a on to sve trpi dve budale a ona pogotovo.