POSTALI SMO LOŠI JEDNO PREMA DRUGOM Katarina Sotirović priznala: Razveli smo se, živimo kao Vera i Mića iz "Ljubav, navika, panika"!
Printscreen

Posle prvog razvoda, njih dvoje spoznali su da se ljubav nije ugasila, međutim, drugi krah potpuno ih je razdvojio.

POSTALI SMO LOŠI JEDNO PREMA DRUGOM Katarina Sotirović priznala: Razveli smo se, živimo kao Vera i Mića iz

Foto: Printscreen/instagram

 

 

‒ Došli smo do trenutka kada smo iscrpli sve pokušaje da opstanemo, kad smo sve isprobali i videli da to više ne ide, da smo sve lošiji jedno prema drugom, prema sebi. Za razliku od toga kako smo se venčali, posle četiri meseca veze, ludi od zaljubljenosti i usijanih glava, odluku o razvodu doneli smo hladno i smireno ‒ ispričala je Katarina, a sada je pevačica otkrila i činjenicu koja je iznenadila javnost.

Osim što je otkrila da su i posle drugog razvoda u korektnim odnosima, otkrila je i da sada žive pod istim krovom.

- Znate li seriju "Ljubav, navika, panika", Mića i Vera su razvedeni, ali žive zajedno, e tako Sale i ja sada, živimo zajedno oko tri meseca. Svi nas pitaju: "Jeste se pomirili?" ja kažem da nismo, nego čovek treba da se preseli u svoj stan, a taj stan se renovira od parketa do plafona i dok se sad sve to ne završi on je kod nas. Kažem mu: "Gde ćeš sad po stanovima, mi smo porodica još uvek bez obzira što smo razvedeni" – ispričala je pevačica u jednoj emisiji.

BONUS VIDEO:

JOVANA JEREMIĆ PROGOVORILA O PREVARI SVOG SUPRUGA Voditeljki su zagorčavali život, a ovako je ona spašavala brak!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading