DANIJELA MARTINOVIĆ PROGOVORILA O RASKIDU Odlučila da prekine ćutanje, nakon što je saznala da je Grašo sa 15 godina mlađom ženom!
Printscreen

Nakon medijskih navoda da je njen bivši partner Petar Grašo u vezi sa 15 godina mlađom Hanom Huljić, ćerkom Tončija i Vjekoslave Huljić, oglasila se pevačica Danijela Martinović, koja je sa pevačem bila u vezi više od dve decenije.

DANIJELA MARTINOVIĆ PROGOVORILA O RASKIDU Odlučila da prekine ćutanje, nakon što je saznala da je Grašo sa 15 godina mlađom ženom!

Foto: Printscreen/instagram

 

Martinovićeva i Grašo proveli su preko 20 godina zajedno, a njihovoj ljubavi i slozi svi su zavideli. Međutim, posle toliko godina, par se ipak rastao, a muzičar je vrlo brzo našao utehu u drugoj, i to u 15 godina mlađoj, Hani Huljić.

Pevačica nije javno komentarisala navode, ali je otkrila na društvenoj mreži Instagram šta radi nakon što je eksplodirala poput bombe vest da joj je bivši partner opet zaljubljen.

Naime, pevačica se oglasila na društvenim mrežama i pokazala da se upustila u sportsku avanturu, viseći sa žičare ispod koje je provalija - takozvani "zipline". Ljubitelji ove ekstremne aktivnosti su brojni, te je i pevačica iskusila ovaj sport. Ipak, citat koji je napisala ispod niza fotografija, naveo je njene pratioce da se zapitaju kome je upućen.

- Zaboravi sigurnost. Živi gde se bojiš živeti - napisala je Danijela.

NAKON ELENE, ŽIKA ISPROZIVAO JOŠ JEDNU PEVAČICU: Meni je ovo grozno, ne mogu to da slušam!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading