OLJI ĆE OPET NEKO DA DA 30.000 EVRA DA ODE NA EVROVIZIJU, ALI NIKO NEĆE OSTATI IMUN NA LUKASA! Saša Mirković tvrdi da je Kovačevićeva privatizovala televiziju
Foto: Printscreen/instagram

Radio-televizija Srbije potvrdila je svoje učešće na pesmi Evrovizije, koja će naredne godine biti održana u Torinu, u Italiji. Samim tim raspisan je konkurs kako bi se oni koji žele prijavili da učestvuju na našem takmičenju gde će žiri i publika odlučiti ko će se naći na velikoj sceni prestižnog muzičkog takmičenja. Međutim, kako se sada navodi, ovo je stvar koja će se promeniti.

Olivera Kovačević, glavna i odgovorna urednica sportskog i zabavnog programa, prokomentarisala je i to što neki pevači, poput Ace Lukasa, tvrde da su već pobednici takmičenja.

Foto: PrntScrn

 

- Svi su dobrodošli da se prijave na RTS konkurs. Proceduru izbora ćemo obaviti prema Evrovizijskom standardu i pravilniku, a jedino nepredviđene epidemijske mere nas mogu prisiliti da na drugi način izvršimo izbor. Nadamo se da do toga neće doći. Konkurs je tek otvoren, o tome ko će biti predstavnik Srbije i RTSa na Pesmi Evrovizije odlučivaće žiri i publika nakon takmičenja u februaru. Ili u slučaju nemogućnosti održavanja takmičenja odlučivaće sam RTS - izjavila je Olivera.

Muzički i filmski producent, Saša Mirković imao je oštar komentar na novonastalu situaciju:

Printscreen

 

Žuta Olja Kovačević kaže da samo ona zna koji će žiri birati pesmu za Evroviziju. Pa jel moguće da toliko privatizujete RTS?

Siguran sam da će opet naći neku žrtvu koja će joj dati 30 do 50.000 da bruka Srbiju. Samo ovaj put mora da računa da mora to da im vrati jer nijedan žiri kao ni publika neće ostati imuni na pravu pesmu i izvođača Acu Lukasa. Srbija do pobede! - poručio je Mirković.

TEŠKO JE, ALI NEĆU DA MI SIN BUDE HOHŠTAPLER Milica Dabović otvoreno o vaspitanju deteta i novoj ljubavi

 

Komentari (0)

Loading