MUŠKARCU NE TREBA MAMA! Goca Božinovska otkrila svoje najveće životne greške!
E-stock

Pevačica Goca Božinovska se u poslednje vreme najviše provlači kroz medije zbog toga što je postala baka, kao i zbog navodnog mešanja u brak  između sina Mirka i snajke Bojane.

Međutim, u emisiji kod voditeljke Sanje Marinković Goca nije pričala o tim temama, već je otvorila dušu o večitoj temi muško - ženskih odnosa. Odlučila je da sa gledaocima podeli svoje ljubavno iskustvo, koje istovremeno smatra velikom greškom. Otkrila je šta sebi najviše zamera kada je ljubav u pitanju:

MUŠKARCU NE TREBA MAMA! Goca Božinovska otkrila svoje najveće životne greške!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Mogu da pričam mesec dana na temu ljubavi. Ja sam uvek na početku veze bila svoja, i takvu su me voleli i takva sam se dopadala muškarcima. Međutim, čim se zaljubim, ja poludim, nešto se desi sa mnom i ja momentalno počinjem da toliko ulažem u sve. Ja sam i muško i žensko, i mama i tata, brat, sestra... Želim da se postavim na svaku poziciju, što je jako ružno. Muškarcu ne treba mama – priča Goca, a onda se ubacila Snežana Dakić.

- Pa zavisi, Goco, nekima i treba. Zavisi kakve su njegove emocionane potrebe – kaže voditeljka, a Goca nastavlja:

- Pa ne treba, ja sam se uverila da ne treba. Kako vreme odmiče i što sam starija, shvatam da sam baš pravila velike greške. Ali takva sam i u drzženju, sa prijateljima, želim svima da učinim, da bude sve pod konac i da svima bude potaman, mislim da je to jako ružna osobina. Vremenom smoriš, niko ne voli da mu obuvaš čarape – zaključuje Božinovska u emisiji "Magazin In".

RELJA POPOVIĆ POKAZAO NOVU DEVOJKU! Reper otkrio ko je misteriozna plavuša sa kojom se ljubio! (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading