CECA I BOGDAN ĆE SE USKORO VENČATI?! Par će napraviti veliku svadbu, a evo kada će tačno ući u brak!
Foto: Printscreen/instagram

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović uživaju u skladnoj vezi, a fanovi pevačice se stalno pitaju da li će uskoro videti svadbu. S obzirom da su oni po pitanju iznošenja detalja iz svoje veze prilično tajanstveni, odgovor se možda krije u numerologiji.

Naime, novinari su hteli da otkriju šta datumi rođenja Cece i Bogdana otkrivaju o njihovoj budućnosti, a ekspert u numerologiji, Ivka, ispričala je da je ovom ljubavnom paru zapisana čak i velika svadba. Ivka kaže da će Ceca i Bogdan imati malih nesuglasica, ali da će njihova ljubav doživeti procvat, iz koje će se roditi brak

Ceca uživa u ljubavi, ona je generalno tip da nikako ne voli je neko guši u vezi, a Bogdan se tu lepo snalazi, sve je dozirano. Međutim, doćiće do malog, naglšavam malog prezasićenja u novembru, što je i prirodno, ali prevazilaze krizu vrlo brzo. Njih dvoje neće raskinuti, bar ne vidim ovde, ali kao i svi parovi, imaće malih kriza, što opet kažem, sasvim je normalno. 2022. godine od aprila do juna velika verovatnoća za ulazak u brak! Njih dvoje, ako dođe do braka, napraviće veliku svadbu, što i priliči takvoj pevačici kao što je Ceca. Album kao što sam još 2020. godine rekla, neće biti ove, već 2022. godine u aprilu Ceca ulazi u studio. Polje zdravlja je pod pritiskom, mora cele zime da strogo vodi računa o zdravlju - ispričala je Ivka. 

SVE SAM JA I UNELA! Marina Gagić odgovorila na prozivke Darka Lazića kako mu je sve odnela, uputila mu žestoke prozivke!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading