ODLAZI IZ SRBIJE Džidža prvi put javno prokomentarisala sukob svog oca i Cece i uputila Ražnatovićevoj jasnu poruku koju će zapamtiti
Foto: Alo/ilustracija

Aleksandra Stojković Džidža izjavila je da se seli za Ameriku, u jutarnjem programu na jednoj domaćoj televiziji priznala je da se ipak šalila kad je to rekla, a potom i podelila vesti da je od skoro ponovo student.

- Moram da kažem da se šalim sa tim. Biće turneja po Americi, ali daleko od toga da ću da se preselim tamo. Ostajem u Srbiji, ja sam veliki patriota i nema tih para za koje bih otišla iz Srbije. Porodica je razlog, ja ne mogu bez mame i tate, ovde mi je društvo i život. U Kragujevcu sam sad, odlučila sam da završim muzičku akademiju. Džidža ponovo studentkinja, ne mogu ni ja da verujem - kaže Džidža.

Printscreen

 

Džidža je sada odlučila i prvi put javno uživo da prokomentariše sukob u Zvezdama Granda između njenog oca i Ceca Ražnatović gde je i ona sama pomenuta.

- Uvek imam informacije šta se dešava, jer se to snima dosta ranije. Znate kako, postoje tu neke stvari za koje je Dragan u pravu i mogla sam ja više njega da slušam, recimo što se tiče tog estradnog sveta, ali ja sam uvek sve radila na svoju ruku. Tata je više folker, a ja više naginjem na urbanu stranu. Cecine reči me nisu pogodile, da jesu ja bih se sigurno oglasila i mislim da taj moj citat potpuno objašnjava kako ja gledam na to - rekla je Džidža i dodala da se više neće oglašavati na tu temu.

SVE MI JE ODNELA IZ KUĆE! Darko žestoko optužio bivšu verenicu, pevač izneo sav prljav veš iz njihovog odnosa i tu se nije zaustavio

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
MUJO

08.10.2021 13:05

A šta ćeš da radiš na toj turneji,kad pevati ne umeš.

Maki

08.10.2021 14:53

A šta su vecina deca završila osim boksa ipevanje koje niko ne razume bravo za skromnu Điđu kulturni Bosanaca da