NE ŽELI DA KRENE LUNININ STOPAMA Nina Đogani priznala kakvu karijeru želi za sebe, a onda otkrila i nešto o sestri što su svi sumnjali!
Printscreen

Sestra Lune ĐoganiNina Đogani, odlučila je da se na dva meseca povuče sa društvenih mreža, a sada je i otkrila kakvi su joj planovi i u kom smeru će ići njena karijera.

- Ne želim mnogo da otkrivam, ali imaće veze sa plesom. Snimaću dosta i to za društvene mreže. Pripremam svašta nešto. Pevanjem nemam ambiciju da se bavim. Jednostavno se ne vidim u tome - istakla je ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija za "IDJTV".

NE ŽELI DA KRENE LUNININ STOPAMA Nina Đogani priznala kakvu karijeru želi za sebe, a onda otkrila i nešto o sestri što su svi sumnjali!

Pintscreen

 

- Ako ikad odlučim da se bavim time, moraću mnogo da poradim na svom glasu, ali zasad zaista ne želim da se bavim muzikom - dodala je ona.

Osim toga, Nina se osvrnula i na činjenicu da je postala tetka.

- Predivno je to. Osećaj je neopisiv. Miju volim nenormalno. Popravi mi dan kad je vidim. Luna (prim.aut. Đogani) i Marko (prim.aut. Miljković) su se super snašli. Luna je već sad malo ozbiljnija jer na stvari gleda dosta drugačije. Marko isto. Svoj privatni život više ne želim da eksponiram u javnosti jer mi je to dosad mnogo lošeg donelo. Sve i da nešto podelim biće to svedeno - zaključila je Đoganijeva.

OVO JE SIN SEKE SABLIĆ Od majke je nasledio talenat za umetnost, a evo kako izgleda i čime se bavi!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Miroljub

08.10.2021 08:40

Koju karijeru?šta si završila od škole?u polje i fizikališi.

Aleksija

09.10.2021 08:37

Nina ide u Savremenu gimnaziju i prica cime ce se baviti u slobodno vreme tokom gimnazijiskih dana