SEKU I MILANA POMIRILA LJUBAV PREMA HRISTU Aleksićeva priznala da nije imala lepo mišljenje o njemu, a sad mu poručila: Brat i sestrica u Hristu!
Printscreen

Milan Stanković je, pored svoje bivše devojke Rade Manojlović, jedna od glavnih tema na Tviteru, zbog sve učestalijeg iznošenja oprečnih stavova i teorija zavere.

Njega je na ponovono obraćanje Tviter zajednici motivisao snimak koji prikazuje kako državljani Kine funkcionišu tokom trajanja pandemije korone - sa maskama, aplikacijama koje verifikuju negativan test na koronu i/ili obavljenu imunizaciju, zbog čega ih je nazvao idiotima.

Njegov tvit je, očekivano, izazvao niz komentara, a na jedan od njih reagovala je i Milanova koleginica, folk zvezda Seka Aleksić. Ona je stala u Milanovu zaštitu, iako joj je, prema sopstvenom priznanju, ranije bio iritantan.

Printscreen

 

- Ne diraj mi Milana, znaš da ga volim. E, šta ti je život, da mi je neko davno rekao da ću Milana voleti ovoliko, a tako me je nervirao - napisala je Seka uz emotikone srca, a na duhovitu opasku "sestrice u pravoslavlju" ponovo je reagovala:

- Brat i sestrica u Hristu - poručila je Seka, a Milan joj je odgovorio:

Printscreen

 

- U istini Hristovoj sve imamo!

U DEPRESIJI JE, STALNO JE NA GROBLJU Dara Bubamara ne može da se pomiri sa smrću oca, ne prihvata činjenicu da je preminuo

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading