SKANDALOZNO Nada Topčagić tražila pare za izjavu, a evo i koja suma je u pitanju!
Printscreen/EON

Ako uzmemo u obzir da život često piše romane, složićemo se da ova situacija više podseća na horor priču, nego na bilo koji roman sa srećnim krajem. Na žalost, ova je priča je jedna od mnogih prožetih realnošću i pohlepom osoba kojima je data mogućnost da steknu mnogo više od pukog imena.

SKANDALOZNO Nada Topčagić tražila pare za izjavu, a evo i koja suma je u pitanju!

Printscreen/EON

 

Kada govorimo o velikim imenima estrade, često poimislimo kako im u životu baš ništa ne fali. Čak i onda kad fraza “Imati sve” deluje kao preterivanje, pomislili bismo da bar, sudeći po karijerama, novca ne manjka.

Poznata folk pevačica Nada Topčagić izgleda nije zadovoljna svojim materijalnim statusom, te je rešila da na poziv za intervju sa Hype televizije, odgovori na vrlo zanimljiv način – tražeći, ni manje ni više, dve hiljade eura kako bi govorila o svojoj karijeri. 

Sve to ne bi bilo toliko zgražavajuće, da Nada nema iza sebe višedecenijsku karijeru. Da li je pevačica samo obuzeta pohlepom?

Podsećamo, Nada je nedavno nastupala na rođendanskoj proslavi slavnog fudbalera Zlatana Ibrahimovića, a nije tajna da sportista voli da se veseli uz njene pesme. Uzimajući u obzir da fudbaler često promoviše pevačicu i njenu muziku, ne možemo a da se ne zapitamo, da li Nada Topčagić zaista nije zaradila dovoljno tokom karijere kako bi utolila svoju glad za materijalnim?

Sigurni smo da je Zlatan izdvojio veliku sumu novca da dovede Nadu da mu peva na proslavi, jer ako za običan intervju zahteva ovoliku svotu novca, nastupi su sigurno još skuplji.

Pohlepa pevačice navela je sve da se zapitaju, da li na tolika primanja pevačića plaća porez? Da li honorare od nastupa i gostovanja u inostranstvu prijavljuje Poreskoj upravi? Gotovinske transakcije je jako teško isplatiti, pogotovo u inostranstvu. Ova pitanja su već za neke više instance, a novinari imaju samo jedno:

Čemu li se nadate sa takvim stavom, Nado?

BILI SMO VELIKI RIVALI Miroslav Ilić priznao sve o odnosu sa Šabanom!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Zorka

08.10.2021 02:59

@Sale - Trazi im i vise Gurnuli su te sa scene pa misle,zaboravio te narod Nado ti si jedinstvena

lala

08.10.2021 01:11

Žena sve uzasnija , sramota me njene sramote !