GUŠIM SE, ALI TRPIM Ceca šokirala izjavom da želi da se odseli iz Beograda, a evo gde planira!
Masanori Jošida/Alo!

Ona kaže da bi rado spakovala kofere i vratila se da živi na selo! Pevačica poreklom iz Žitorađe tvrdi da joj se smučio Beograd, gde živi već 32 godine.

Masanori Jošida/Alo!

 

 

- Volela bih da odem na selo, ali mi obaveze to ne dozvoljavaju... Gušim se u smogu u Beogradu, ali trpim... - kaže Ceca i dodaje da i njen sin Veljko voli selo, pa je zato rešio da živi u tazbini u Titelu.

- Još kao dete je voleo selo, jer mu takva sredina uliva mir. Zato je izgradio svoje carstvo u kom uživa daleko od grada. Za razliku od Veljka, njegovoj sestri Anastasiji prija grad.

- Ona nema ništa protiv grada! Uveliko radi na svojim novim projektima. I ja slušam neke nove melodije, valjda ću uskoro početi da snimam - kaže Ražnatovićeva.

Alo

 

 

Ceci je većinu hitova napisala pokojna Marina Tucaković, pa će sada pevačica morati da traži nove saradnike.

Foto: Alo/ilustracija

 

 

- Žao mi je što nemam nijednu Marininu pesmu, a da je nisam snimila. Sve što je radila za mene, otpevala sam. Ona je bila genije, božji dar! Nepogrešiva u svemu što je radila. Bila je deo moje porodice... Celu njenu porodicu sam tako doživljavala. Što kaže Ana Nikolić, pričaće se o vremenu sa Marinom i posle Marine - završava priču folk zvezda.

BONUS VIDEO:


BARBARA I DARKO PILI PA VOZILI Pevač i njegova devojka rizikovali živote! 

Komentari (1)

Loading
Analiticar iz butika

07.10.2021 13:53

Pa veljko ti je bio da vuce zajedno sa govedima. Valjda je zato i vezbao!!