CELU KUĆU SU NAM DIGLI U VAZDUH! Sestre influenserke opljačkane, majka završila na lekovima!
Foto: Printscreen/instagram

Influenserkama Sari i Anji Damnjanović, koje su na mrežama poznate kao Sara TKD i Anja TKD, opljačkana je porodična kuća, o čemu je javnost putem društvenih mreža izvestila njihova majka Aleksandra.

 

 

Sve se dogodilo noćas, a Aleksandra, njihova majka, kaže da je još uvek u stanju šoka, kao i da je zbog stresa morala da popije lek za smirenje.

CELU KUĆU SU NAM DIGLI U VAZDUH! Sestre influenserke opljačkane, majka završila na lekovima!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Noćas između 20h i 00h obijena nam je kuća. Dona je bila u kući i zadobila je udarac u predelu desnog kuka od strane skotova! Skotovi su nam celu kuću digli u vazduh. U stanju šoka smo bili kada nam je sin javio. Kada smo stigli zatekli smo Donu koja se tresla, nije mogla da ustane... Meni su iz hitne pomoći dali lek za srce. Napravili su nam haos u kući. Htedoh da ostanem kod kuće, ali me je nešto vuklo na put, da izađem. Pitam se samo šta bi bilo da sam ostala. Donu i pretpljenu štetu i stres im neću oprostiti . U 05:03h su izašli forenzičari na teren i odradili svoj posao, a mi sedimo i gledamo strahotu, lom štetu. Moje srce je htelo da prepukne od bola. U jedno sam sigurna i verujem da ovaj odozgo vidi sve - napisala je majka popularnih influenserki, a Anja je to podelila na svom Instagram porfilu uz reči:

- Sinoć smo pretrpeli ogroman stres, treba se oporaviti od svega.

I DA JE SVETI PETAR, MORA DA DA DNK! Nada Obrić oštro osudila Miroslava Ilića i njegovo nepriznavanje očinstva: Ima svedoka koliko hoćete!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Stvarno skotovi

06.10.2021 22:31

hvala Bogu da niko nije povrijedjen,samo jedno pitanje za majku koja vidim je dozivila sok,da je pitam jel dozivi sok kad vidi cerke ovako obucene i kada vidi sta joj cerke rade jel tada dozivi sok..nadam se da su im pokrali sve jer ove spodobe unistavaju nasu omladinu i nase kcerke jer ono sto rade nazalost je porazavajuce za srbiju,znaaa li majkaa koja je dozivla stres radi doneee da joj cerkice fine ku.... unistavaju djecu mladju od 13 godina koje ih prate,nazalost roditelji te djece kasno primjete da su im djeca dozivela sokove gledajuc ove opajdare,zato manite se patetike majkooo,drago mi je iskreno da niko od vas nije povrijedjen ni ti ni tvoje cerke ali mi je isto tako drago sto ste novac koji bukvalno na prevaru i bruku zaradjujete nadam se izgubilee..od srca podrzavam posten narod ali vas nepostene samo treba ovako ojaditi,to rade pink panteri i svaka imm cast uzimaju od bescasnika a vi ste jedni od njih..samo lopovi nemoj te nikda nikoga da povrijedite a svo zlato,kes sve vrijedno im uzmite..ako bi nekoga povrijedili ne bi vam ja oprostio nikada ali zato za ovo sto ih kradete samo kradite ovakvoj bagri,postenom narodu koji zaradjuje posteno nikada ili slucajno se pljackaju kuce,a cerke koje preko golih tela zaradjuj i slikaju se pored skupi automobila i to onda kace kao da je nesto lijepo i to gledaju curice od 10-tak godina i vi postene more mars i ti tvoje cerke..