OTAC BOŽE VREĆA IZVRŠIO SAMOUBISTVO Pevač doživeo užasnu porodičnu tragediju, evo kako je to uticalo na njegov umetnički put
Instagram

Nakon što je u decembru prošle godine objavio da mu majka boluje od raka, Božo Vrećo se ne odvaja od nje. 

Instagram profil princa sevdaha je prepun fotografija sa majkom Milom koja je u januaru napunila 74 godine, a čini se da su dani straha iza porodice popularnog pevača.

OTAC BOŽE VREĆA IZVRŠIO SAMOUBISTVO Pevač doživeo užasnu porodičnu tragediju, evo kako je to uticalo na njegov umetnički put

Foto: Printscreen/instagram

 

- Pre svih mojih putovanja i koncerata, smejemo se i mazimo od jutra, cmačemo i tepamo jedno drugom, izmišljamo nove reči kojima iskazujemo nežnost. Nemojte se nikad libiti pokazati beskraj ljubavi prema majčicama, sa svakom godinom koja dolazi one postaju devojčice još više željne ljubavi i pažnje. Pored svega što je i što smo preživeli, dobro je, oseća se dobro i to je onda i moja nenadmašujuća radost koju život kao takav vrtlog nosi. Hvala i Bogu i univerzumu na takvoj snazi duha i tolikoj neiscrpnoj ljubavi koja nas je vodila i vodi, verujte i ostvarit će se - istakao je Božo svojevremeno o zdravstvenom stanju mame Mile.

Princa sevdaha obeležila je tragedija koja mu se dogodila kada je imao samo 5 godina.

Moj otac je izvršio samoubistvo, a majka je tu morala da zauzme dvojaku ulogu i da bude snažna za oboje. Izvela me je na pravi put, da budem dobra osoba... Svi ti ožaljci su se pretvorili u moje pesme. Svakako je bilo teško, ali Bog se postara za sve i sve kockice postavi na svoje mesto - jednom prilikom je izjavio Vrećo.

PEVAČI TRAŽE NA RATE Koleginica Marine Tucaković otkriva koliko estrada duguje!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Tanja

07.10.2021 08:46

Zato se Božo oblači u haljine - da bi se suprotstavio takvoj slici oca... Mislila sam da ima nešto!