IPAK JE DOBILA 30.000 EVRA! Nada Topčagić pobesnela u emisiji uživo, otkrila sve o bakšišu kod Zlatana i potkačila kolege!
Printscreen/EON

Nada Topčagić je ovih dana tema svih medija zbog toga što je pevala na 40. rođendanu Zlatana Ibrahimovića u Milanu, gde je navodno zaradila 30.000 evra samo za pevanje svog velikog hita "Jutro je", ona je sada u emisiji kod Ognjena Amidžića stavila tačku na sve navode i istakla da nju niko ne zove da peva, te da se sve vrti oko svega nekoliko pevača. 

- Ja nisam pevač trgovac. Ja ovog leta ni na jednom trgu nisam pevala! Najviše me koštao Ibrahimović! Vrti se samo igra oko nekoliko pevača, evo neka Neda kaže stinu! Peva pet pevača letos trgove! Bundeve, ku*ci, palci, prasijada... Čekajte, ljudi! Nemojte! Ako je ovo jedan kolač, ajmo svi taj kolač da podelimo! Ne možeš ti uzeti sve... - iskrena je bila Nada.

Printscreen/EON

 

- Ja, Nado, nisam imala ovde nijedan koncert. Ovde. Imala sam u Bugarskoj - složila se s njom i Neda Ukraden.

- Mene Bugari i Rumuni zovu, kažu 'krenite, dobićete 1.500 eura' - orkestar, Nada, spavanje...pa, čekajte ljudi?! A ovde trgovi, ljudi... - nastavila je Nada.

Printscreen/EON

 

- Imam divnog menadžera, zove me na Taru, kaže mi ja vas ponudim sve za 4-5.000 eura, ali ne vedi... I onda izađe Nada ima 10.000 evra prihode... Nemojte, ljudi. Ispadnem najbogatija. Javno prozivam sve! Stanite... Osećam se kao neko dete koje ima igračkicu i svi jure za mnom. Meni su uzeli! Nemojte me prozivati! Ja se borim godinama - poručila je. 

Podsetimo, Nada je bila iznenađenje slavnom fudbaleru Zlatanu Ibrahimoviću na 40. rođendanu koji je slavio u elitnom hotelu, a fotografije su obišle društvene mreže.

SRAM TE BILO! Nada odbrusila Tijani Em uživo u emisiji, Topčagićeva nije mogla da veruje šta čuje od mlađe koleginice!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading