ANABELA OTVORILA DUŠU Pevačica otkrila kako se snalazi u ulozi bake i u kakvim je odnosima sa Markom Miljkovićem!
Instagram/anabelci

Anabela Atijas nedavno je postala baka, njena ćerka Luna Đogani rodila je devojčicu po imenu Mia. Pevačica se vrlo mlada ostvarila u ovoj ulozi i tvrdi da se odlično snašla.

Rano sam postala mama sa 21 godinu i logično je bilo da ću postati mlada baka... Nije mi ništa čudno, ništa mi nije strano, zato što je to tolika ljubav i priroda je to tako napravila da se čovek sa tim rađa, to je normalan životni proces i slatko mi je kad me ljudi zezaju i misle da će time nešto da me poremete, ali ne, ja uživam u ovom statusu novopečene bake i ništa lepše nije moglo da mi se desi - rekla je pevačica za Grand news.

ANABELA OTVORILA DUŠU Pevačica otkrila kako se snalazi u ulozi bake i u kakvim je odnosima sa Markom Miljkovićem!

Printscreen

 

Inače, tokom prošle godine Anabela je zajedno sa Lunom i Markom, kao i Gagijem Đoganijem, bila učesnica rijalitija.

Tamo je više puta imala burne svađe kako sa bivšim suprugom, tako i sa ćerkom i zetom. Žustre svađe, vređanja i nervni slomovi učinili su da publici deluje da Anabela i Marko ne mogu da nađu zajednički jezik, a netrpeljivost između njih učinila je da jedno vreme bude u lošim odnosima i sa Lunom. Nakon što su izašli iz rijalitija, Anabela je više puta pričala o tome koliko smatra da Marko nije čovek za njenu naslednicu, međutim sada su zakopali “ratne sekire”.

- Anabela i Marko i dalje nisu prevazišli sve nesuglasice, ali su odlučili da nastave dalje kao da ranije nisu imali ozbiljne svađe. Od kada je u porodicu stigla Mia, shvatili su da ne žele negativnu energiju da prenose na bebu, te komuniciraju striktno poslovno. Anabeli je najbitnije da vidi da je Luna srećna, te ne želi više da se meša u njen emotivni život, što je rezultiralo i da su njih dve u mnogo boljem odnosu nego ranije - preneli su domaći mediji.

ANABELA OTVORILA DUŠU Pevačica otkrila kako se snalazi u ulozi bake i u kakvim je odnosima sa Markom Miljkovićem!

E-stock

 

I sama Anabela je potvrdila da je naučila koliko su njene ćerke, Luna, Nina i Blankica, drugačije od nje, te poštuje njihove izbore i želje.

- Ljubav postoji, zbog svih nas! Predivan je osećaj biti majka tri devojčice. Jedno veliko životno iskustvo po koje sam došla na ovaj svet. Sve tri različite, a sve tri moje. Trebalo je da kroz svaku oživim to nešto njihovo i na različite načine, drugačije poglede na svet i život. Sada vidim da sam baš velika srećnica - istakla je Atijasova, ali i kako joj je neobično ime odredilo sudbinu:

- Imala sam sreću da mi majka da tako neobično i ludo ime. Kažu da me je ime možda i odredilo. Ima toga. I ja sam se negde davajući imena svojoj deci pitala da li im krčim životni put - rekla je pevačica, koja ćerke Lunu i Ninu ima iz braka sa Gagijem Đoganijem, dok je Blankicu dobila sa Andrejom Atijasom.

SRAM TE BILO! Nada odbrusila Tijani Em uživo u emisiji, Topčagićeva nije mogla da veruje šta čuje od mlađe koleginice!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Sneza S

05.10.2021 23:43

Lepo da su izgladili odnose, ali samo da se ne oetlja previse

Raska

06.10.2021 06:57

Prebolela mama Marka. Marko je covek bez karaktera pa je mogao i mamu i cerku.Fujj