MARINA UCENJUJE DARKA!? Gagićeva traži puno starateljstvo nad sinom, isplivalo koliko novca traži od pevača, a upletena je i Barbara!?
Foto: Printscreen/instagram

Darko Lazić će se za manje od mesec dana suočiti na sudu sa svojom bivšom verenicom i majkom svog sina Marinom Gagić.

Oni će na ročištu utvrđivati koje će obaveze pevač imati u odgajanju njihovog deteta. Kako se saznaje od izvora bliskom Gagićevoj, ona zahteva potpuno starateljstvo i mesečnu alimentaciju od 500 evra. Njihovi prijatelji kažu da je Gagićeva ispala fer i da je uzela u obzir sva Lazićeva dugovanja i ne baš zavidnu materijalnu situaciju te s toga nije tražila veći iznos.

Marina i Darko već izvesno vreme komuniciraju isključivo u vezi s detetom, a za sve ostalo kontakt je prebačen na njihove advokate. Gagićeva je rešila da tuži bivšeg verenika jer, kako je tvrdila, nije davao novac detetu, dok je njegova majka Branka tvrdila da to nije istina i da je njen sin bivšoj verenici davao novac na ruke.

MARINA UCENJUJE DARKA!? Gagićeva traži puno starateljstvo nad sinom, isplivalo koliko novca traži od pevača, a upletena je i Barbara!?

Foto: Printscreen/instagram

 

Inače kako se saznaje, Marina je više puta pokušala da razgovara s Darkom, kako bi se dogovorili o njegovim obavezama van suda, ali pošto je to bilo nemoguće, prestala je da ga zove i podnela tužbu.

Ovo je nedavno potvrdila za medije i sama Marina.

Za mesec dana imamo prvo suđenje, tako da ćemo videti šta će biti. Čujemo se samo zbog deteta, dogovaramo se isključivo o Alekseju. Toliko smo u kontaktu otkako sam otišla od njega, a sve ostalo ćemo na sudu - izjavila je Marina.

Pored problema sa alimentacijom i starateljstvom nad malim Aleksejem, Marina ne može da pređe ni preko najnovijih uvreda na njen račun. Naime, Darko je izjavio da ona preko njegove grbače hoće da postane poznata.

- Nemam komentar za nešto što je bivše, što me ne zanima u životu. Ona je nebitna i gleda kako da se progura preko mojih leđa. Ko nju pominje bez mene? Nebitna je! Hoće da bude poznata. Marina treba da čuva dete, a ne da daje intervjue. Ko je ona da daje intervjue? - istakao je Lazić za domaće medije nakon što su osvanule fotografije kako se ona provodi s još jednom Lazićevom bivšom devojkom, Oliverom Matijević.

MARINA UCENJUJE DARKA!? Gagićeva traži puno starateljstvo nad sinom, isplivalo koliko novca traži od pevača, a upletena je i Barbara!?

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako saznaje jedan beogradski list, ovo je toliko iznerviralo Marinu da je odmah nakon ove izjave zabranila Darku da vodi sina kod sebe na spavanje, a posebno kad je tamo i njegova devojka Barbara Bobak, koju tek ne može da smisli. Nju je uzela na zub kad je izjavila u jednom intervjuu da je dečak doživljava kao svoju majku.

Pozvana je Marina povodom ovih navoda, ali ona nije htela da komentariše saznanja beogradskog medija.

Sve što imam s njim rešiću na sudu. Nisam javna ličnost da bih komentarisala javno tu temu - bila je kratka bivša Lazićeva verenica.

OD OVOGA ĆE ZGRNUTI OGROMAN NOVAC! Saša Popović sa suprugom pokrenuo novi biznis, u ovome vidi budućnost, nema odmaranja!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dejan

05.10.2021 09:41

Čuj ona treba da čuva dete. A šta ti treba da radiš "tata"? Da seješ decu po Brestaču i okolini? Da te nije briga za njih. Svakom li je Bog dao da ima decu. Na žalost.