IZVADIO JE PARE I STAVIO MI... Poznata pevačica otvorila dušu i progovorila o prostituciji!
Printscreen

Pevačica Nela Bijanić nakon duže medijske pauze i posvećivanju porodici rešila je da se vrati na velika vrata gostujući u jednoj emisiji. Ona je tom prilikom istakla da se ne kaje što je izabrala porodicu umesto karijere i da su je mnogi osporavali kada je počinjala sa pevanjem.

Pevačica je istakla i da je imala izazovnu garderobu kada je počinjala, ali je odmah tada zacrtala sebi da neće biti kurva iako je imala provokativnu zagderobu i prilazili su joj svakakvi muškarci, a i plašili se u isti mah.

IZVADIO JE PARE I STAVIO MI... Poznata pevačica otvorila dušu i progovorila o prostituciji!

Printscreen

 

- Ja sam jednostavno sa 15 godina rekla sebi da neću biti kurva, drolja, neću pušiti i neću piti kafu. To je do danas ostalo tako. To su jako karakretni ljudi. Ovo je profesije gde ima svega i svačega. Mogu svi oko mene da piju i da rade sve i svašta, ali ja sam takva, zacrtala sam da to nikada neću konzumirati i biti kurva - istakla je pevačica u jednoj emisiji i dodala da joj se desila nesvakidašnja situacija:

- Desilo mi se da je došao čovek i da je izvadio hrpu para i rekao mi koliko želim da mi stavi u nedra, ali ja sam bila izričita i rekla ne - dodala je ona.

OD OVOGA ĆE ZGRNUTI OGROMAN NOVAC! Saša Popović sa suprugom pokrenuo novi biznis, u ovome vidi budućnost, nema odmaranja!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading