OGLASILA SE JELENA GOLUBOVIĆ NAKON UDESA Zakucala se u drvo, a nakon toga i u kuću pokojnog Rođe Raičevića
Alo

Bivša rijaliti učesnica Jelena Golubović doživela je saobraćajnu nezgodu kad se pre četiri dana vraćala kući sa svog imanja na Avali. Tom prilikom zakucala se u drvo, a potom i u zid kuće pokojnog pevača Rođe Raičevića. Od siline udarca auto je odleteo na drugu stranu i udario u zid još jedne kuće. Nakon dolaska policije napravljen je zapisnik, a Jelena je završila s povredama glave i, kako je i sama potvrdila, nije teško povređena i polako se oporavlja od udesa.

OGLASILA SE JELENA GOLUBOVIĆ NAKON UDESA Zakucala se u drvo, a nakon toga i u kuću pokojnog Rođe Raičevića

Printscreen

 

Od osamnaeste godine vozim i ovo mi se nikad nije desilo. Hvala dragom bogu, ostala sam čitava. Doduše, ugruvana sam, ali ovaj dan ću svakako slaviti kao svoj drugi rođendan. Imam povrede glave, još uvek nisam išla na skener, ali ću, naravno, otići da i to proverim – ispričala je Jelena, koja  je potom objasnila kako je došlo do udesa.– Zaista ne znam kako se to desilo. Znam samo da sam se zakucala u drvo i da mi je auto leteo i udario u zid kuće. Nakon toga sam bila bez svesti oko 40 minuta, a kad sam došla sebi, odmah sam pozvala svoje prijatelje Ljušu i Tanju sa Avale, koji su došli u roku od pet minuta. Sve se to desilo negde oko četiri sata ujutru, a u međuvremenu je jedan taksista pozvao policiju – priča Golubovićeva, koja je ispričala da je napravljen uviđaj, te da joj je tom prilikom meren nivo alkohola u krvi, a budući da ne konzumira alkohol, rezultat je bio očekivan:

Izmereno mi je 0,0 promila alkohola, a pričinjenu materijalnu štetu naplatiću od osiguranja.

Pored udesa i kontuzije koju je zadobila, Jelena se tokom nesrećne noći suočila s nimalo prijatnom situacijom. Naime, budući da je udarac bio jak, iz kuće je odmah izletela žena sa sinom jasno pokazujući da ne mari za Jelenin život, već isključivo za pričinjenu štetu:

To je bio horor. Sve vreme je vrištala i pitala: „Ko će ovo da plati?”, a nije mi ni prišla da me pita kako sam. Nakon takve reakcije, Jelenini prijatelji su je upitali: „A ko bi vam platio da je ona ne daj bože poginula?”, nakon čega je ona ustuknula.

OGLASILA SE JELENA GOLUBOVIĆ NAKON UDESA Zakucala se u drvo, a nakon toga i u kuću pokojnog Rođe Raičevića

Printscreen

 

Jelena je za izjavila da je sin pomenute gospođe bio jedini koji joj je prišao i ponudio pomoć, osim njenih prijatelja:

Njen sin mi je doneo vodu, kasnije i lek za smirenje, i zaista je bio ljubazan. Kad sam došla sebi, pričali smo o šteti i rekao mi je da prema njegovoj proceni ona iznosi negde oko 1.000 evra. Naravno, dala sam im svoj broj telefona i to ću isplatiti.

Pošto je uviđaj trajao do šest sati ujutru, Jelena je želela da se vrati na Avalu, kako svoju majku ne bi izlagala dodatnom stresu, međutim, prijatelji su je ipak odveli u njen stan u centru grada. Kako je rekla, ušla je u stan i kao da se ništa nije dogodilo, rekla je mami da stavi kafu.

Pokušavala sam da pričam normalno, kako ona ne bi ništa primetila. Uz kafu sam joj sve objasnila i nije dramila, jer ona nije takav profil ljudi. Naprosto je žena oguglala na sve. Gledala je kako joj tuku dete po rijalitiju i na ulici, pa joj je verovatno sada bilo lakše jer je mogla da me zagrli, dok u rijalitiju nije mogla da mi pomogne – rekla je Jelena i dodala da je mnogo razočarana u svoju rođenu tetku, koja se nije setila ni da je pozove da pita kako je nakon nesreće.

To me je izuzetno povredilo i ne mogu da verujem da neko ko ti je rod rođeni ne može da napravi jedan poziv i upita kako sam – zaključila je Jelena.

DUBOKIM ŠLICEM I DEKOLTEOM RASPAMETILA GLEDAOCE Kosjerina zablistala u novoj sezoni kviza

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading