BILA MU JE VELIKA PODRŠKA U BORBI SA KANCEROM! Marko Živić je bio u braku sa poznatom voditeljkom, a o ovome su odbijali da govore u javnosti!
Alo

Kako je Alo! prvi objavio, Marko Živić trenutno se u bolnici bori sa kovidom, a ovo nije prvi put da glumac prolazi kroz teške trenutke zbog zdravstvenih problema.

Naime, Živić je 2008. godine operisan nakon što je otkriveno da ima maligni kancer jednjaka i želuca, a u tim trnucima, podrška mu je, između ostalog, bila i bivša supruga - voditeljka Nataša Pavlović.

Glumac i voditeljka bili su u braku četiri godine, a nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima.

Alo

 

Iako nikada nisu želeli da govore o razlozima koji su doveli do kraha braka, nekadašnji supružnici u nekoliko navrata isticali su da su i nakon razvoda ostali veliki prijatelji.

- Nataša i ja smo bili prijatelji dok smo bili u vezi, a to smo i ostali posle razvoda. Čujemo se kada su praznici, Nova godina, rođendani. Kada se sretnemo, lepo popričamo. Mislim da je to normalno. Možda su neka tuđa iskustva traumatičnija, moje nije - rekao je Marko i svojim stavom dao do znanja mnogima, da ukoliko je ljubav u odnosu nestala, poštovanje i ljudskost uvek treba da postoje.

Nataša se nakon razvoda od Živića udala za producenta Predraga Pavlovića, sa kojim je dobila dva sina, dok glumac posle kraha braka nije javno govorio o svom emotivnom statusu, ali je jednom prilikom istakao da mu je neostvarena želja da postane otac.

SIN, MAJKA I SUPRUGA JEDVA KORAČALI ZA KOVČEGOM Sahranjen Ivan Tasovac, umetnika ispratio i Aleksandar Vučić!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading