SNEŽANA ĐURIŠIĆ NA LEKOVIMA ZBOG SINA Pevačica van sebe zbog optužbi na račun Marka Gvozdenovića!
Foto: Alo/ilustracija

Snežana Đurišić na lekovima se trudi da prikrije brigu i bes zbog novih afera u koje je upleo sin Marko, međutim, u sebi se jede i uopšte joj nije dobro!

Sneška se trudi da se izdigne od svih tih priča, ali ipak je Marko njeno dete, boli je sve ovo što se dešava. Mnogo se razočarala i potresla kada je videla da se javljaju prevareni i oštećeni ljudi i upiru prstom u njenog Marka. Vanja je sve vreme uz nju, teši je i daje joj terapiju za smirenje, jer joj je od stresa opet skočio pritisak. Na svu tu muku počela su i snimanja Zvezda Granda, na koja Snežana kao pravi profesionalac dolazi nasmejana, a u sebi hoće da pukne od muke i sramote – objašnjava izvor blizak pevačici i nastavlja.

 

 

Kao i ranije Snežana ne želi da priča na tu temu, ali znam da je obavila ozbiljan razgovor sa Markom. Zamolila ga je i sto puta ranije da prestane se glupostima jer je otac dvoje dece i ne priliči mu da ga vezuju za krađe i sitan kriminal. Njegovo ponašanje definitivno ne vodi ničemu osim u propast. Majka mu je i teško joj je da sluša takve priče o njemu. Zdravstveno pada zbog cele situacije i narušava sebi zdravlje.

ON NAŠE DETE NAZIVA "NAŠ PROIZVOD"! Miki Mećava završio na sudu zbog vanbračnog deteta, a ovo je potresna ispovest majke njegove ćerke!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading