MISLI NA NJU, IAKO JE NA DRUGOM KRAJU SVETA Teodori Džehverović stiglo romantično iznenađenje od dečka Nina, evo šta je u pitanju!
Promo

Pevačica Teodora Džehverović je podelila poklon koji je dobila i koji ju je raznežio. U pitanju je romatično iznanađenje od dečka, košarkaša Nina Čelebića, koji se trenutno nalazi u Brazilu.

Iako ih dele kilometri, okean i što su "na drugom kraju sveta", to nije sprečilo košarkaša da iznenadi mladu pevačicu i pokaže joj koliko je voli.

Teodora se na društvenim mrežama pohvalila iznenađenjem i romantičnom porukom od Nina. On je pevačici na kućnu adresu poslao buket prelepih ruža.

MISLI NA NJU, IAKO JE NA DRUGOM KRAJU SVETA Teodori Džehverović stiglo romantično iznenađenje od dečka Nina, evo šta je u pitanju!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Volim te! Nino - pisalo je u poruci.

Podsećamo, Nino je pre više od mesec dana otputovao u Brazil zbog profesionalnih obaveza, gde će biti do maja sledeće godine. Čelebić je potpisao ugovor sa tamošnjim košarkaškim klubom Paulistano Basquete.

Teodora je tada ispratila Nina na aerodrom i uz snimak rastanka podelila dirljive reči.

Znaš da sam svim srcem uz tebe! I kad sanjaš, i kad igraš, i kad padneš, tu sam! Tvoj prijatelj i tvoja iskrena podrška! Voli te tvoja ludača. Ne ide gas, ni gasolina, ide Nino Čelebić - napisala je tada Džehverovićeva.

EKSKLUZIVNI ALO! PAPARAZZO! Ivana posećuje nepokretnog dečka!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading