RASTA ZAPOČEO NOVI BIZNIS U KUĆNOM PRITVORU Reper uhapšen pre godinu dana, sada progovorio o robiji!
Alo

- Super sam, radim, koristim ovo vreme da budem što kreativniji i da radim na novim pesmama. Prija mi, jer sam se posvetio onome što najviše volim - muzici, a ne okolnim biznisima iz muzičke industrije- kaže Rasta i ističe da je posle dužeg vremena zadovoljan.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Imao sam veliku podršku ljudi sve to vreme i iz toga sam crpeo snagu. Količina pažnje koju sam dobio dok sam bio u pritvoru je posebna inspiracija, ali i obaveza. Shodno tome sam rešio da napravim novi korak u karijeri i pređem na druge nivoe bavljenja muzičkim biznisom i tako uzvratim svim tim ljudima za svu pruženu podršku. Počeo sam ozbiljnije da se bavim video produkcijom - snimamo prvi film- najavio je Rasta.

- Ja sam uvek neko ko kad se nađe u bezazlenoj situaciji nađem tačku za koju se uhvatim i tako održim psihu. To su situacije na koje čovek nije naviknut i ne može iskustvom da deluje na zadate okolnosti. U pritvoru sam imao puno podrške od mlađih koji tu vode priču. Oni su me puno zgotivili, a ja sam se trudio da sve funkcioniše kako treba i da postoji mir. Kada sam odlazio osećao sam se kao u vojsci, stekao sam tamo velika prijateljstva i dan danas se sa nekima dopisujem ili čujem telefonom... To će ostati zauvek- naglašava Rasta, srećan što je stekao prijatelje za ceo život.

Foto: Ataimages

 

 

- Najteže mi je bilo to što nisam mogao da vidim svoju ćerku. Ljudima mogu da poručim: birajte prioritete u životu i to bi trebalo da im bude kočnica da ne urade nešto što će biti loše po njih- a zatim je otkrio šta ga je održalo:

- Tara, moja ćerka mi je bila najveći motiv, a suočavanje sa tim kada sam video koliko se promenila i porasla je bilo mnogo teško- rekao je reper u emisiji "Prvi red" na K1 televiziji.

BONUS VIDEO:

PRIČALO SE DA JE PRASIĆIMA PLAĆALA MARINI TUCAKOVIĆ Viki Miljković javno priznala da nije imala pare za pesme!

Komentari (0)

Loading