DA LI LIČE? Ovako izgleda otac Marije Šerifović koji je maltretirao i tukao njenu majku, a ćerku brutalno vređao!
Foto: Youtube/Printscreen

Pop pevačica Marija Šerifović pre nekoliko godina u filmu koji je snimila o svom životu, gde je između ostalog i prvi put progovorila o svojim seksualnim sklonostima, otkrila je kako je izgledao njen život pored oca alkoholičara i kockara.

Njena majka, Verica, trpela je batine od njega, zbog čega su Marija i ona morale da napuste Kragujevac i presele se za Beograd.

U jednom delu filma "Ispovest", pojavljuje se i Marijin otac Rajko, koji je priznao da je izgubio ćerku i suprugu zbog sopstvenih gluposti, od kojih nije želeo da odustane.

- Mi smo je malo na početku ispustili jer je tada kvota na gospođa Vericu bila velika. Marija ništa nije videla od tog ružnog između mene i njene majke. Znam da je bila protiv toga što sam ja radio. Šta ću, nemojte zaboraviti da sam ja poprilično stariji od Verice, i da sam bio to što sam bio pre nego što mi je ona postala supruga. Kada nam se rodila Marija, trebalo je da se manem kocke, a ja nisam. Naravno, ja sam kriv, samo ja i uvek ja. Sada živim sam u trista kvadrata - izjavio je tada Marijin otac.

DA LI LIČE? Ovako izgleda otac Marije Šerifović koji je maltretirao i tukao njenu majku, a ćerku brutalno vređao!

Rajko, Marijin otac

 

Bivši muž Verice Šerifović i otac pevačice Marije Šerifović, Rajko pre nekoliko godina je tvrdio da ga je Verica uz lažnog svedoka strpala u zatvor, a najteže mu pada je palo to Marija podržava majku, dok se njega čak ni ne seti. On je tada optužio svoju ćerku da joj je u životu jedino važan novac.

Marija je prilično alava devojka, nju samo pare zanimaju i ništa drugo. To što je njeno opredeljenje da bude lezbijka, to mi ne smeta uopšte, njena je stvar, tako je rođena, ali mi smeta što joj je samo novac u glavi i kako da uzme što više za sebe - rekao je.

Marija Šerifović sa druge strane otkrila je užasno iskustvo sa ocem, a o svemu tome OVDE možete saznati više.

Marija Šerifović progovorila o detinjstvu: Otac je bio loš za NAS pa roditelji nisu mogli ništa PAMETNIJE da smisle nego da se RAZVEDU

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Mladen

01.10.2021 18:47

Samo da Mara ne brije brkove bila bi ista ćale.

Dimitrije

01.10.2021 19:42

Nije tacno. Marija izgleda muzevnije od oca.