TRAŽI DA SE UVEDE "DEVINOV ZAKON" Ljubavnica Miroslava Ilića besna na sudstvo, želi promenu zakona, a evo zašto!
Foto: Ataimages

Pevač Miroslav IlićMirjana Antonović godina su na sudu, gde pevačeva bivša ljubavnica pokušava da dokaže da je Ilić otac njenog sina Devina.

Na suđenju, koje je ovaj put trajalo dva dana, pored Mirjane i Miroslava, kao svedoci su se pojavili Lepa Brena i Mersa Miljković Meri, pevačica iz Zagreba.

Antonovićeva se dan posle suđenja oglasila i na društvenoj mreži Fejsbuk, gde traži da se glasa za "Devinov zakon".

- Dragi moji prijatelji. Dobila sam zračak nade da će konačno okončati i ova tragikomedija. Mislim da je sa našim slučajem narod imao priliku da izbliza posmatra kako je odvratan ovaj zakon, zakon koji udara direktno na ćeliju porodice i uništava jednu naciju. Kad mi sud bude dozvolio da govorim, trubeću na sav glas, i na televiziji i u novinama, ne bili me neko čuo i zaštitio naše majke i našu ugroženu decu. Glasajte za “Devinov zakon" - napisala je između ostalog Mirjana.

Naime, na sajtu "peticijaonline" postoji peticija Devinov zakon, koju je dosad potpisalo 3.778 ljudi.

- Na ovaj način hoćemo da ispunimo želju Devina da se pokrene Peticija sa ciljem promene zastarelog zakona o dokazivanju roditeljstva u Srbiji. Zakon o dokazivanju roditeljstva u Srbiji ne dozvoljava korišćenje DNK Analize u sudskom postupku - piše između ostalog na sajtu.

Podsetimo, pevač je dva dana saslušavan povodom tužbe Mirjaninog sina Devina Antonovića, koji želi da dokaže da mu je Ilić otac. On i dalje odbija da uradi DNK analizu, pa je pred sudijom navodno rekao:

- Ta žena mene proganja decenijama, ne znam šta više sa njom da radim. Opsednuta je mnome.

Mirjanin advokat ranije je rekao da sud ne može da natera Miroslava da da DNK.

- Miroslav ne treba da se pojavi u sudu, ukoliko ne želi, ukoliko ne želi, on neće dati DNK, ali postoje svedoci koji su bili prisutni tokom njihove veze - rekao je Mirjanin advokat ranije.

BOLNA ISPOVEST Supruga Tome Zdravkovića otkrila šokantne i potresne detalje!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Zoran

01.10.2021 16:02

Ova amerikanka osudjuje Ilica ali.ni rec ne kaze zasto je pravila dete sa ozenjenim. A sada samo.prica o ne moralu Ilica i ne civilizacijskom zakonu Srbije. A da li.je njen odnos sa Miroslavom.bio.moralan iz dva razloga sto.he bio.ozenjen i.zasto nije koristila zastitu vec ne zasticen seks i sav rizik.prihvatila svesno.

Marija

02.10.2021 14:16

@Zoran - Miroslav je takodje znao da je ozenjen. Bez obzira na sve dete nije krivo!

Čarapan

01.10.2021 17:39

Svi znaju da su svi poznati pevači prethodne Jugoslavije a koji su bili na turneji po SAD bili veoma dobro ugošćeni od dotične persone koja traži sada traži pravdu

Marija

01.10.2021 17:59

Ova zena je glupa koliko je teska.I da je Miroslav otac bioloski,on ga ne zeli.Svoje pravo je trebala da trazi pre trideset godina a ne sada.

Cakana

01.10.2021 17:59

Ženo uvedite zakon u americi a ne ovde. Pa znala si da je oženjen i ponovo si ga proganjaju. A zašto nisi tražila DNK.od Kice Slabinca dok je bio živ mozda bi se poklonili

milovan

01.10.2021 22:56

Kaze ona da je zakon protiv porodice.!!!? Pa dali si ti zeno sva svoja.??Ti si protiv porodice.!!Svalerisala si se sa ozenjenim covekom.!!! Pa jeli sada i Kamenjarke treba da traze promenu zakona.!! Zena bez stida i morala.Dno od zene sponzoruse.