MILAN PONOVO TUŽIO SEVERINU! Žestok sukob bivših ne prestaje, pevačica se odmah oglasila i nije birala reči!
Foto: Alo.rs

Poznato je da su Milan Popović, srpski biznismen i Severina u jako lošim odnosima i da se sude već godinama, a izgleda da nema ni naznaka da će svemu tome doći kraj.

Naime, pevačica je objavila fotografiju na društvenoj mreži Instagram na kojoj se vidi da joj je na kućnu adresu stigla nova tužba od bivšeg muža, Severina mu je odmah uputila i veoma bitnu poruku.

Dobro jutro, ekipa! Kako vam je počeo dan? Moja jutra počinju s tužbama. Dobila sam još jednu tužbu od čoveka koji je podigao preko 70 tužbi. Sve ću ih vremenom objaviti. Besomučno parničenje ima svoju dijagnozu. Uglavnom u tužbi opravdava sudiju koja mi je oduzela dete. Preključe sam dobila tužbu za Instagram. Kako vama počne jutro? - napisala je Severina na pomenutoj mreži.

Komentari ispod ove objave su se samo nizali, a mnogi korisnici Instagrama podržavaju pevačicu u borbi za starateljstvo sa Milanom Popovićem, a šta će se dalje dešavati ostaje nam samo da vidimo.

JEDNA STVAR MU JE BILA ČUDNA! Futa neviđeno besan na sina zbog skandala, otkriveno ko je pozvao Cecu i Sašu na sahranu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Hvala...

01.10.2021 11:18

... Severini sto objavljuje ovo i svojim primerom pokazuje kako se protiv ovakvih treba boriti, a da dete sto manje pati. Sta ce se dalje desavati? Pa nista, kao i do sad, blatice je i tuzakati sve do punoletstva, posle ce je samo blatiti. Ali istinu da promeni ne moze.