KAKVA JE OVO SEKTA?! Elena Karić objavila misteriozni ritual u svom domu, dizajnerka snima dok se okupljeni mole i rade ovo!
Pintscreen

Mnogo puta se spekulisalo u kakvim to obredima Elena Kamaran Karić učestvuje i koje to rituale praktikuje u svom domu, a sada je dizajnerka rešila i da to otkrije.

Naime, Elena je objavila snimak iz svog doma, a ono što je svima privuklo pažnju je činjenica da su oko neke, možemo slobodno reći misteriozne stvari u sredini, okupljeni ljudi koji drže sveće i kako se vidi na snimku, mole se.

Nije ustanovljeno o čemu se radi, ali je dizajnerka uz videe napisala i hvala na blagoslovima, a verujemo da su prilikom rituala izrečene i molitve.

Puno puta je Elena Karić bila na meti korisnika društvenih mreža da je u kojekakvim sektama, a mi iz ovoga možemo zaključiti da Elena samo praktikuje neki vid opuštanja uz prijatelje i molitve.

- "Kakva je ovo sekta?!", "Ovo nisu čista posla", "Šta li radi Elena sa okupljenih prijateljima i kakve su ovo sveće?" - bili su samo neki od komentara začuđenih korisnika društvenih mreža.

JEDNA STVAR MU JE BILA ČUDNA! Futa neviđeno besan na sina zbog skandala, otkriveno ko je pozvao Cecu i Sašu na sahranu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Đoka

01.10.2021 12:09

Treba sve te sektaše pozatvarati ili oformiti novi goli otok pa tamo protjerati,nek rade tamo šta hoće,zatrovaše nam djecu.