NAPLAĆUJE ODNOSE 500 EVRA! Poznata folkerka podvodi muškarce na ovu egzotičnu lokaciju, prostitucija cveta, a upleten je i on!
Shutterstock

Tema elitne prostitucije, koja je pokrenuta pre nekoliko nedelja, izazvala je pravi haos u domaćoj javnosti i regionu. Svakim danom isplivavaju novi, šokantni detalji, za koje su glavni akteri saznanja mislili da se za njih nikad neće saznati.

Ovog puta beogradski mediji otkrili su da je - pored žene poznatog pevača koja se bavi podvođenjem devojaka, o čemu je već pisano - još jedna poznata dama i to pevačica, madam, ali je njoj specijalnost muška prostitucija. Madam je u višegodišnjem braku i njen muž ne zna čime se ona bavi.

Ona se, kako su medijima rekli upućeni, ovim unosnim biznisom bavi isključivo van granica Srbije. Najčešće mladićima ugovara seks na egzotičnom ostrvu, gde je razvila ovaj biznis i ima dugačak spisak klijentkinja.

Naime, pevačica sve detalje ovog posla s mladićima utanači pre odlaska na egzotično ostrvo, na koje ide često tokom godine jer joj biznis cveta. Oni koji znaju čime se bavi tvrde da joj u svemu ovome pomaže nekoliko godina mlađi ljubavnik, kojeg je uvela u biznis, o kojem njen muž ne zna ništa.

Nakon što se o svemu dogovore, madam u pratnji najčešće tri ili četiri mladića i ljubavnika odlazi na beogradski aerodrom, gde je više puta i bila viđena, iako se o tome gde ide i s kim do sada nije znalo više detalja.

BOSANAC KIVAN JER SE CECIN BRAT NIJE OŽENIO DŽIDŽOM Aleksandru Milan ostavio jer nije mogla da izdrži njegov stil života

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Grga Pitić

01.10.2021 10:53

Devojke na Ibici su plakale zamnom letos...