EVO ZAŠTO JE LAĆA OTERAO MILANA KALINIĆA SA SAHRANE Glumac je pre šest godina žestoko uvredio Marinu, a evo šta joj je tada rekao!
Foto: Printscreen/instagram

Marinin sin Milan Laća Radulović zahtevao je da se Milan Kalinića udalji sa sahrane jer mu navodno nije oprostio uvredu koju je u Pinkovim zvezdama izgovorio njegovoj majci. Milan je tada Marinu nazvao MILF želeći valjda da joj udeli kompliment, ali je samo izazvao skandal. Laća ne oprašta Kaliniću! 

EVO ZAŠTO JE LAĆA OTERAO MILANA KALINIĆA SA SAHRANE Glumac je pre šest godina žestoko uvredio Marinu, a evo šta joj je tada rekao!

Printscreen

 

- Ne znam da li ste čuli za izraz MILF - pitao je Milan Kalinić zbunjenu Marinu koja je rekla da nije čula i ne zna šta to znači. Tada je Zorica Brunclik skočila u odbranu Tucakovićke:

- Mislim da je ovo bilo jako ružno, i ako se ne izvinite, ja ću napustiti emisiju. 

Svi članovi žirija su u znak protesta spustili fotelje, dok se Milan pravdao da se taj izraz koristi u filmovima za odrasle.

VOLEO BIH DA SAM DAVNO PRESTAO SA PEVANJEM Halid Muslimović šokirao priznanjem o svojoj karijeri, a dotakao se i finansija!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
JaPaja

01.10.2021 06:52

Šta očekivati od dripca koji je u mladosti krao, obijao trafike, unisrećivao ljude svojom divljačkom vožnjom. Oni koji ga drže su isti a možda i gori od njega.

raca

02.10.2021 07:25

Milan , nadobudni hoštapler, koji se vruć ladne vode nije napio, osoba koja nezna šta znači pristojnost , bahat i krajnje ...........................................

posmatrač

05.10.2021 13:43

Ovaj kalinić je običan bilmez i magarac. Umišljena konjina.