SALE TROPIKO SE RAZBIO NA BINI  Zbog plesnih pokreta zadobio povrede na nastupu
Printscreen

Pevač Tropiko benda, Aleksandar Sale Cvetković, voli da bude aktivan na sceni, ali se nedavno  povredio kada je pao usred nastupa. Detalje o nemilom događaju podelio je sa čitaocima, ističući da mu nije bilo sve jedno zbog te neprijatnosti.

Saletu se neslavna situacija dogodila u Bosni i Hercegovini tokom koncerta kada je hteo da izvede plesni pokret, a sve se odigralo pred brojnom publikom, jer su nastup imali na jednom od gradskih trgova.

SALE TROPIKO SE RAZBIO NA BINI  Zbog plesnih pokreta zadobio povrede na nastupu

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nedavno sam pao na bini. Monitori koji nam služe za zvuk na bini, nisu stajali na mestu na kojem inače stoje, na šta ja nisam navikao. Taj neki moj korak koji sam želeo da izvedem je zahtevao veći prostor, a pošto ga nisam imao, sapleo sam se i pao nasred bine! To se dogodilo, da stvar bude gora, nasred trga, na koncertu u Bosni - kaže Sale za naš portal, koji se na sreću, nije ozbiljno povredio pri ovom padu, ali je zato prilično nasmejao sve prisutne.

SALE TROPIKO SE RAZBIO NA BINI  Zbog plesnih pokreta zadobio povrede na nastupu

Printscreen

 

Bilo je jako smešno svima, pa čak i meni. Doduše, svi su plakali od smeha, a meni baš i nije bilo toliko smešno jer sam se malo povredio. Ali, na kraju sam se i ja smejao - prisetio se on i dodao da je nastup nastavio odmah, kao pravi profesionalac.

- Odmah sam ustao i nastavio da pevam, potpuno nervozan jer se sve to desilo samo zato što mi je monitor bio sa leve, a ne sa desne strane kao inače - završava on.

Sve ovo i ne čudi budući da je Aleksandar vrlo energičan na bini, pa ga tako na nastupima možemo videti da skače i odlično đuska, a naravno on i ceo bend sa ovakvom energijom uvek naprave atmosferu i provod za pamćenje.

UDARIO FANA NASRED KONCERTA Dečko Megan Foks nastavlja sa skandalima

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading