DRUGI DAN SUĐENJA MIRJANE I MIROSLAVA! Pevač uspeo da izusti samo ove reči, a reakcija bivše ljubavnice dugo će se prepričavati u javnosti
alo.rs/Masanori Jošida,

Pevač Miroslav Ilić i Mirjana Antonović, drugi dan za redom, našli su se oči u oči na sudu, povodom utvrđivanja očinstva njenog sina Devina.

Njih dvoje su malo posle 9 časova stigli u Palatu pravde. Ona je došla nasmejana, u pratnji advokata i prijateljice Merse Miljković Meri, dok se Miroslav čudio šta će mediji ponovo na licu mesta, prenose domaći mediji.

- Opet? Bože, Bože... - ponavljao je pevač, prenose mediji.

Podsetimo, juče je, 28. septembra, na sudu u ovom procesu svedočila Lepa Brena, kao neko ko je bio upućen i prisutan tokom Mirjanine veze sa Miroslavom.

- Ovo je 21. vek, nadamo se da je danas veoma lako, preko DNK, utvrditi da li je neko otac ili majka - poručila je Brena.

SANDUK POKRIVEN CRVENIM RUŽAMA Danas je sahrana Marine Tucaković, a prizori na Novom groblju slomiće i najtvrđa srca

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Milutin

29.09.2021 21:54

Ajde miroslave priznaj da je lepo bilo dok si je punio kao papriku.neka mamun sin uzme srpsko ime i onda ga priznaj.a mama manje da širi noge

Đoka

30.09.2021 13:00

Miroslav je kreten,kad mu je bilo lijepo onda se nije bunio,šta hoće ima puno svjedoka o tom činu,samo neće ljudi da se zamjeraju,ja bih rekla istinu ko i Brena.Sin mu i netraži ništa samo očinstvo,nego se on prepao žene,što kažu da je vještica,a i on je vještac,lopina,nemoral.